pentru palmele mele

joi, 24 iunie 2010

sa va ia dracu`, femeilor!

Da, pe voi, femeile astea de cârpă ale lumii de cristal în care ne învârtim ca tâmpiţii toţi, în căutare de ştiu eu ce?
Pe voi, femeile astea care aveţi impresia că „prima impresie contează” - când voi nici măcar nu sunteţi în stare să analizaţi o impresie şi veniţi apoi cu decizii finale:” nu e pentru mine, e prea fiţos, e prea complex, vrea una cu unghii de 8 cm, vrea una cu extensii şi bronz artificial!”
Pe voi, femeile astea care nu aveţi curajul să spuneţi în faţă unui bărbat puternic :”Te vreau pentru că eştii ceea ce vreau Eu, vei fi al meu pentru că AL MEU nu poate fi un oarecare, pentru că merit un bărbat care să facă să mă simt cea mai frumoasă, cea mai iubită, cea mai femeie dintre toate femeile lumii, iar Tu eşti exact aşa!”
Pe voi, femeile astea care aşteptaţi nemurirea sufletului, îngenuncheri şi declaraţii de dragoste copiate de pe bloguri, sms-uri filozofice de la bărbaţii de care v-aţi îndrăgostit fără scăpare, în locul cuvintelor spuse în faţă, în picioare sau în ... ce vreţi voi!
Să vă ia dracu exact aşa cum iau eu acum atitudine şi vă spun tare şi răspicat : „Sunteţi nişte proaste care treceţi prin viaţă ca gâsca prin apă, şi nici măcar mintea unei gâşte nu o aveţi: aia măcar ştie să înoate!sunteţi atât de proaste încât aveţi impresia că prin atitudinea aceea, chipurile, RECE, atrageţi bărbaţii, îi faceţi vă cadă la picioare, să vă mănânce din palmă, să vă poarte pe braţe şi să vă aducă soarele!şi luna, şi stelele, şi toţi dracii voştri visaţi în nopţile în care aţi putea să vă răvăşiţi dorinţele în cearşafurile celui pe care îl vreţi!”
Să vă ia dracu aşa, de drag sau de ciudă, căci bărbatul puternic la care visaţi în nici un caz nu vă va lua vreodată!de nevastă, de amantă sau de aventură! Ci doar de PROASTĂ!
Să vă ia dracu cu tot cu inimile voastre frânte, cu lacrimile încălzite la microunde, cu orgoliile voastre pline de temeri, care se numesc de fapt NEÎNCREDERI ÎN SINE, cu visele voastre de fete cuminţi şi perfecte, pe care bărbaţii nu le văd pentru că sunt prea preocupaţi de fete „tunate”.(aşa credeţi voi, în prostia voastră universală! Dar realitatea este cu totul alta: bărbaţii aceia puternici, dragelor, nu se „îmoaie în cuminţenia şi perfecţiunea voastră”, ci se întăresc în ideea că femeile deştepte ştiu ce vor, că „fetele cuminţi ajung în rai, cele rele ajung .. unde vor ele!”- adică ... la EI!
Să vă ia dracu cu tot cu regretele voastre târzii, cu smerenia voastră tardivă „Îmi arăt sentimentele mai târziu!” hahahahahahahaha!la ce bun mai târziu? A, staţi, căci uitasem : pentru că fetele cuminţi se lasă greu cucerite! Ah, Dumnezeule mare, bine că ai dat pe pământul ăsta femei cuminţi, altfel mureau bărbaţii virgini!
Mai târziu ca să ce? Ca să pierzi bărbatul acela Bun, căci cu siguranţă alta va avea grijă să aibă curajul de a-l înfrunta, de a-i spune în faţă că îl vrea PENTRU CĂ ESTE CEEA CE EA ÎŞI DOREŞTE!
Să vă ia dracu cu fricile voastre prosteşti: „Dacă mă respinge?” Aşa, şi? – v-aş întreba! Dacă vă respinge ... ce? Aveţi vreun contract cu el, v-aţi cumpărat ultima serie de sex simbol în leasing şi acum vă e teamă că dacă vi se încheie contractul nu veţi mai avea bani să plătiţi?
Măi să fie! Firme sunt destule care să angajeze, deăinde doar dacă voi sunteţi suficient de pegătite încât să faceţi faţă interviurilor viitoare!
Să vă ia dracu cu tot cu concepţiile alea stupide „eu nu sunt genul ĂLA!” Hai nu zău? Care GEN? Feminin, din păcate pentru tine, eşti, orice ai vrea să zici! Şi doar atât eşti, din alt mare păcat, căci eşti incapabilă să creezi iluzia optică!aceea că eşti de fapt .. genul Neutru!adică exact ce îi trebuie unui bărbat puternic!
„Doamnă în societate, gospodină şi curvă în pat” ai auzit vreodată?
De unde dreaq? Şi chiar dacă ai auzit, cu ulima varianta nu eşti de acord pentru că „nu eşti genul!”
pentru că vrei să fii iubită pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce ai sub fustă! Măi să
fie!!!!păi tu eşti PROASTĂ! Cum mama dracului să fii iubită PENTRU CEEA CE EŞTI? Care bărbat puternic caută o proastă?
Să vă ia dracu cu toate mofturile voastre de fetiţe ale lui tăticu, de amoreze filiforme şi oneste, de romantice incurabile, de susţinătoare ale „cultului virginităţii şi al castităţii”!
Să vă ia dracu şi să vă găsească o lume sensibilă şi plină de iubire eternă, cu bărbaţi respectuoşi şi sensibili, care îşi rezolva „conturile” cu păpuşi gonflabile şi „drepte” cu suficient antrenament încât să reziste timpului pe care îl cereţi voi până o faceţi prima dată!
Să vă ia şi să vă cunune cu bărbaţi sinceri şi blânzi, care să vă aducă buchete imense de flori şi petale de trandafiri presărate pe patul „dezrobirii”’, să vă poarte pe braţe până la Dumnezeu, căruia să-i cerşiţi dzlegarea să faceţi dragoste după ani de abstinenţe!
Şi aş mai zice ... dar e prea mult de spus! Nu am timp de pierdut cu june care cred că „aşa a fost să fie, aşa a vrut Dumnezeu, nu a fost pentru mine!” când nu au lângă ele bărbatul dorit!
Da, chiar aşa, dragele mele, Dumnezeu nu a vrut să fiţi deştepte! Fir-ar El de Dumnezeu care a creat prostia pe pământ, nu?
Lehamite!
De 3 ori lehamite!

25 iunie 2010

2 comentarii:

dreptul la replica