pentru palmele mele

luni, 1 martie 2010

martisor ...cel mai frumos martisor!
sunt clipe in viata cand o simpla privire e de ajuns pentru a-ti taia respiratia; sunt moemente in viata cand un singur cuvant iti trezeste sau iti ucide intreaga fiinta; sunt secunde de care depind vieti si minute de care se tin destine.

sunt atingeri care se impletesc in trairi de care nu te mai lipsesti intreaga viata; sunt imbratisari care iti opresc in loc timpul si iti strang toate simturile pentru a ti le prinde intr-un buchetel de impliniri!

sunt dorinte care te sperie atat de tare incat te fac sa renunti la ochii lui de teama sa nu vina o zi in care stralucirea lor sa iti vada ochii tai inlacrimati;

sunt rugi inaltate spre cer care te pun in genunchi chiar cand te gandeai ca acolo te vei afla doar cu cateva clipe inainte sa mori; si te intrebi cum se poate sa iti ingenunchezi mandria si te apleci, impreunandu-ti mainile pentru a cere cateva clipe in plus, cateva minute de MAI VREAU!

sunt lacrimi care raman in coltul ochilor din mandrii si temeri; sunt lacrimi al caror curs il lasam sa isi urmeze drumul tocmai pentru ca stim ca orgoliile nu ne ajuta la nimic; si ne gasim curajul sa le lasam sa cada, sa ne inunde ochii si sa ne umezeasca buzele!

sunt Inimi ... care simt fara sa spuna prin vorbe pentru ca Ele nu au invatat alfabetul nostru; sunt suflete care plang pentru ca si-au pierdut jumatatea sau nu au gasit-o decat dupa multi ani, intr-un sertar prafuit, si, de teama sa nu fie "infestata" cu mucegai, o lasa pe masa, ratacind, undeva ...

sunt picaturi de apa ... pe care le-am vazut in lumina timpului meu si care ma spala in fiecare zi de nefericire!

sunt oameni in viata mea ... pe care i-am intalnit din intamplare si care m-au facut fericita prin simpla lor privire; sunt oameni in viata mea care mi-au dat in dar bucuria fiecarei clipe; care m-au invatat ca "in viata trebuie sa fii si putin egoist", ca "trebuie sa faci doar ce simti"; pentru care m-am intors cand am plecat pentru a-i mai privi pentru o clipa doar; carora le-am spus "ADIO!" fara cuvinte sau carora le-am spus-o din durerea acea surda nascuta dinn teama de a nu suferi inca o data! oameni care mi-au spus "TE IUBESC!" fara sa se gandeasca dureros ca i-as putea respinge. Iar pe acei oameni ii admir pentru taria lor, pentru puterea de a crede ca totul in viata ti-e dat sa il traiesti o singura data!

sunt oameni in viata mea de la care am avut asteptari si care m-au dezamagit tocmai pentru ca am asteptat ceea ce ei nu aveau de unde sa-mi dea; oameni pentru care am facut TOT si care nu au facut nimic pentru mine; oameni pentru care nu am facut nimic si care au facut din clipa vesnicie pentru a mi-o da in dar!

sunt oameni de la care am primit buchete imense de flori si care nu mi-au smuls un suras macar! si oameni de la care am primit ghiocei ca acesta ... :(( si prin care mi-au dat taria de a merge mai departe, chiar daca sunt inlacrimata la fel ca el ...
chiar daca sunt la fel de plapanda si la fel de trecatoare!
ei mi-ai spus fara sa stie sau fara sa vrea "ESTI LA FEL DE PUTERNICA; PENTRU CA RENASTI DE FIECARE DATA CAND NIMIC NU MAI DA SANSE DE DEZGHET!"

VA MULTUMESC tuturor celor ce mi-ati dat in dar secunde de fericire! sunteti putini, dar eu nu am nevoie de cantitati:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica