pentru palmele mele

luni, 21 martie 2011

de ce NU traiesti clipa???

un pic revoltata - sau prea mult spus, dar nu gasesc cuvintele potrivite- dupa o discutie cu un El care ma intreaba "ma crezi ca o respect atat de tare incat nu vreau sa fiu cu ea pt ca mi-e frica sa nu o dezamagesc?desi stiu ca e femeia aia pe care orice barbat ar vrea sa o aiba langa el si sunt sigur ca ea m-ar putea iubi fara nici un interes?"
nu este primul si probabil nici ultimul pe care il aud spunand cuvinte de genul asta, dar as vrea sa fie ULTIMUL.
sincer!
DA, te cred cand spui toate vorbele acelea frumoase, te cred cand spui ca iti doresti sa fii cu ea, in schimb nu intelegi-tu- de ce nu se poate, de ce nu esti capabil sa inchizi ochii si sa traiesti prezentul, fara sa te gandesti la ce ar putea simti ea mai tarziu, daca ai dezamagi-o!!! ceea ce NU cred EU - si nu pt ca sunt eu rautacioasa, sunt doar DIRECTA si SINCERA!- este faptul ca esti un barbat puternic, asa cum sustii!
TOTI suntem egoisti!!!!!
cand facem ceva - orice- pentru altcineva, in adancuri o facem de fapt pt noi- dam de pomana pt ca asta ne face sa ne simtim buni, ajutam pentru ca asta ne face sa ne simtim puternici, etc!
Pentru ca tu NU faci nimic pt a fi cu Ea, nu este pt ca NU ITI PASA, pt ca NU VREI - asa cum crede ea! e normal sa creada, cand esti implicat direct vezi altfel totul, cand va invata sa se detaseze de tot te va intelege total!- DACA se va detasa vreodata!
tu NU faci nimic pentru ca esti EGOIST! si e normal sa fii asa! dar nu este vorba despre egoismul acela care te face sa vrei totul doar pentru tine, ci este vorba de egoismul acela care te face sa PIERZI totul doar pentru ca nu ai suficienta putere incat sa spui TRAIESC ACUM, nu conteaza ce va fi maine!
RESPECTUL PENTRU EA ESTE MAI MARE DECAT DORINTA FIZICA DE A O AVEA!!! si asta am inteles si eu dupa multi ani in care nu am facut altceva decat sa ma intreb iar si iar DE CE ?
STIU CA multe femei imi vor sari in cap acum pentru ceea ce spun- iara vor crede ca tin cu barbatii-:), dar ceea ce fac este de fapt sa RECUNOSC ca daCA TOTI BARBATII SUNT PORCI, nu toti beau din aceeasi troaca! iar troaca nu este spalata mereu de aceeasi femeie~!:)- da, chiar asa!-
pe unele le respectati mai mult, pe altele le doriti mai mult; pe unele le AVETI mai mult, pe altele le CURTATI mai mult! si lista poate continua.
dragele mele, nu tin cu acest PORC:)), DOAR VA spun ca realitatea este intotdeauna undeva la mijloc! daca nu iti spune in fata "NU TE VREAU", nu este neaparat pentru ca ii e rusine s-o faca , pt a nu te face sa te simti prost, neatragatoare, etc, sau pentru ca vrea sa lase loc de buna ziua si de o eventuala harjoneala "pasionala si fara obligatii" , :))ci SI pentru ca uneori respectul primeaza!pentru ca DA, uneori chiar poti insemna pentru un EL atat de mult incat se blocheaza in temeri - cu care da, nu sunt de acord, dar nici nu le pot trece cu vederea!-
e ca atunci cand - poate comparatia va va ajuta sa nu ma mai intelegeti grsit- spuneti despre un barbat ca nu e bun in pat pentru ca a finalizat rapid! daca faceti asta sunteti MOSTRA de femeie, NU FEMEIE adevarata! scuze!:)
se intampla asta tocmai pentru ca exista verbul "A INHIBA" si asta se intampla doar atunci cand chiar acel barbat este "fascinat" - intre ghilimele sau nu- de femeia respectiva.
la fel si in situatia NON sexuala:). TE RESPECTA ATAT DE MULT, incat, DA, chiar ii este teama sa nu te piarda definitiv! dezamagindu-te!
prefera sa ramana mereu o ENIGMA, decat sa se descopere si sa dezamageasca!
asa cum le este teama sa nu dezamageasca in pat, la fel le este teama sa nu dezamageasca femeia pe care o respecta! adica nu LA FEL, ci MULT MAI MULT!pentru ca pe femeia pe care o respecta cel mai mult in viata o vor cel mai mult langa ei pentru totdeauna! nu conteaza CUM!si daca nu au curajul sa RISTE pentru a o avea si ca amica, si ca iubita, si ca amanta, prefera sa aiba cel mai putin, dar cel mai sigur - cred ei!:)(caci exista si femei PUTERNICE care stiu ce vor si spun clar NU VREAU SA FII PRIETENUL MEU si stopeaza legatura sau pastreaza doar una de complezenta!)
deci DA, te cred cand spui tot ce spui, EU, ultima ta speranta:))! si nu ti-am zis-o pentru ca asta vrei sa auzi, ci pentru ca inteleg exact situatia si te inteleg si pe tine! dar nici pe ea nu o pot ignora! nu ai idee ce este in inima unei femei careia ii spui vorbele astea frumoase, dar care se spulbera cu un mare "DAR ..."
iti spun eu sigur ca ea gandeste asa : spune vorbe frumoase pentru ca sunt un balsam pentru el si vorbeste cu mine doar atunci cand se simte el singur! nu ma respecta, ci din contra, doar ma foloseste pt a-si arata lui insusi ca cel putin o femeie pe lumea asta il accepta oricand el se intoarce!iar acea femeie PROASTRA SUNT EU!
pot jura ca exact asta este in mintea si inima ei! GRESITA parere, ce-i drept, dar asta e!:)
cred si apreciez ceea ce spui si simti, dar nu pot fi de acord cu NON ACTIUNILE tale!:) si nu pt ca sunt psiholog! - crede-ma pe cuvant ca meseria mea nu are nimic in comun cu terapia de cuplu:)), modul in care gandesc este exact ceea ce oamenii nu stiu despre EI insisi, despre COMPORTAMENTUL LOR! si al celor din jurul lor!
pentru ca sunt FEMEIE si AM trecut si eu prin crizele astea de NEGARE: NU MA VREA, NU MA RESPECTA, NU SUNT SPECIALA PENTRU EL, NU FACE DECAT VORBE :))- frumoase, ce-i drept, dar numai VORBE!:)) NU, NU SI NU!!!
si mi-au trebuit al dracului de multi ani sa inteleg ca DA, pe lumea asta exista un barbat care ma respecta atat de tare incat SE TEME sa nu ma dezamageasca!
stiu ca acum iti spui: DOAMNE, da-i si ei mintea Monicai:)), sa ma inteleaga! nu te amagi degeaba, nu i-o va da Dzeu! :)) El ne-a dat liberul arbitru! ea alege! la fel cum si tu alegi! amandoi alegeti exact gresit:): tu sa nu faci nimic, ea sa nu te creada!
si va invartiti in jurul cozii si o veti mai face pana veti ameti de tot si veti cadea istoviti unul in bratele celuilalt!:)
nu ma credeti, stiu asta, dar veti vedea ca asa va fi! si atunci veti spune "CE PROSTI AM FOST CA NU AM CAZUT MAI DEMULT!macar nu mai pierdeam atata timp cu incercarile de a ne convinge unul pe altul ca suntem sinceri unul cu celalalt. sau ca nu ne potrivim!":)
si uite asa trece viata pe langa noi -TOTI- si nu avem curajul sa profitam de ea, si nu ne gandim ca varsta asta o avem doar o singura data, ca viata o avem doar o singura data, ca aceastra clipa o traim o singura data! TOT CEEA CE MERITA TRAIT EXISTA DOAR O SINGURA DATA!
TOT CE SE REPETA NU MERITA!
MA BUCUR si MA INTRISTEZ CA mai exista barbati ca acesta, pe care il cicalesc acum:). ma bUcuur pt ca MAI EXISTA RESPECT si ma intristez PENTRU CA sunt atatia care se COMPLAC, in loc sa RISTE!
ma BUCUR ca am ajuns sa inteleg toate cate am spus, si ma INTRISTEZ ca au trecut atatia ani in care am judecat si atat! si mai ales ma INTRISTEZ pentru ca am rasucit cutitul in rana spunand NU TE CRED!
dar cum DUPA INTRISTARE VINE BUCURIE, :) MA BUCUR pentru ca SUNT UNA DIN FEMEILE ACELEA ATAT DE SPECIALA, INCAT RESPECTUL PRIMEAZA INAINTEA DORINTEI FIZICE!
:)
EU!
ea cu siguranta NU, dar poate intr-o zi ... sau chiar maine, citind ce am scris eu ...!
:)
cu multa placere, PORCULE!:)) - IMI PERMIT sa iti spun asa-.

3 comentarii:

  1. cetatzean, daca nu mi-ai fi adus de ziua mea un biberon, ai mai fi fost de acord acum ca sunt SPECIALA?:))lasand la o parte caterinca cu SPECIALA de Monica de atunci, SUNT SPECIALA, parol!!:))

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica