pentru palmele mele

luni, 21 martie 2011

ma mut in casa noua!:P

nu a mea, evident, :)cu chirie, dar sunt doar EU! nu ca as fi eu o mare fana a singuratatii, dar simteam nevoia de aer respirabil in 1:))
dupa 25 de ani de respirat in 2, 3, 5, in sfarsit voi fi doar EU!
si oricum ... singura nu, caci voi fi cu MINE!:)
recunosc cu capul plecat, de 2 ani ma chinui sa imi fac operatie pe creier deschis:)), sa incetez cu teama de a sta singura, de a nu avea cu cine schimba o vorba (in sfarsit Andrei e fericit!!!:)) ca am luat decizia- Andrei este cel mai mare STRESS posibil :)) din lume, probabil d asta imi este "fratior", apoi mama!urmeaza Alina :), care m-a suportat din octombrie la ea!:P si continua cu cine vrea!)
sunt fericita- cu fericirea aceea a mea de "fetita matura care are o inocenta cu care rupe inimi":)) - multumesc, Andreiu, pentru remarca!:), sper sa nu rup nimic altceva decat scrisorile de dragoste de la "indivizi" care regreta ca nu ma mai au decat dupa ce m-au aruncat la gunoi:))
sunt fericita mai ales pentru ca am simtit grija si afectiunea celor pe care nu mereu realizez ca ii am langa mine! atat atunci cand am fost "jefuita", cat si acum, cand ma mut!
m-au ajutat fara sa cer (stiu ei ca eu am o problema cu deranjul, nu cer de teama sa nu deranjez!) fara sa ceara nimic in schimb!:)
si pentru ca nu mai cred demult in noroc si in destin- merci, Cristi, pentru trezirea la realitate!:P, sunt convinsa ca Dzeu da fiecaruia dupa suflet! nu am noroc cu voi, sunt insa rasplatita cu voi pentru tot ce daruiesc - da, intr-adevar, uneori celor ce nu merita, dar se compenseaza!:)
si nu stiu sa va multumesc, pentru ca desi ma pricep la cuvinte, la multumiri nu! pentru ca nu stiu ce sa spun mai mult decat MULTUMESC!:)
Merci, Raluca, pentru negocierea sumei:), merci Alina si Catalina pentru mobila, merci Cristi pt telefon:), merci Andrei - nu Andreiu, caci e diferenta!-:P pentru bani:), merci celor care v-ti oferit sa ma ajutati la montatul mobilei:)!
si multumesc lui Doamne Doamne pentru ca mi-a dat inocenta asta cu care NU sa rup inimi, ci sa va pastrez langa mine! o mana de oameni care mi-au aratat ca PRIETENII ADEVARATI SE CUNOSC ORICAND!:)
da, chiar asa este!
mai sunteti voi unii - va stiti bine!- care vreti doar sa stiti daca va primesc peste noapte la mine - cica in gluma ziceti- :)), dar nu ma supar pe voi, caci am balconul mare,aveti loc toti sa dormiti acolo! langa mine, in pat, nu e loc!:P
sau nu pt voi!:P
SUNT FERICITA!
si doar atat conteaza!si pentru prietenii mei la fel!

2 comentarii:

  1. Deci... nu pot sa cred ca ai omis 2 persoane care ti-au hotarat soarata... nu pot sa cred ca ai uitat sa ma mentionez in lista, acolo :(
    Si... cum sa ma pui sa dorm pe balcon? Eu in pat, tu pe balcon :)))
    Neglumind, este bine ca ti-ai facut asa prieteni de nadejde... eu stiu ce inseamna asta. Tu esti cea care trebuie sa stii sa ti-i pastrezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. aizi am vorbit despre aceasta perioada, de soarta mea ... toata lumea stie de Adi si Emil, care m-au invatat " cum inveti un copil mic sa manance cu lingurita":). exact astea imi sunt cuvintele la adresa voastra,. din pacate, insa am fost incapatanata si nu v-am ascultat cand a trebuit. dar vad partea plina a paharului:P, bine ca m-am trezit mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica