pentru palmele mele

vineri, 20 mai 2011

never be the same again!!!

cine a citit "DRAGOSTEA IN VREMEA HOLEREI", de Gabriel Garcia Marquez va intelege cel mai bine ce spun. Mi-a venit in minte povestea lor ascultan aceasta melodie
si ma gandeam la toti cei care simt, dar refuza sa traiasca.
din temeri. de a nu suferi, de a nu dezamagi, de a nu iubi. Pentru ca au auzit ca ....
de parca anii s-ar mai intoarce vreodata!!!
fara sa stie ca NEVER BE THE SAME AGAIN!!! orice ai face DUPA, nu poate fi ca ATUNCI cand simti!!!
ne incapatanam sa tinem in noi sentimente pe care daca le-am arata poate ne-ar schimba vietile. in bine sau in rau, dar ar schimba ceva in noi. nu v-ati saturat sa traiti monotonia acelorasi temeri DE A NU .....???
vad oameni care se vor. Dar nu au curajul sa LASE SA SE INTAMPLE, PUR SI SIMPLU. fara sa se gandeasca la ce va fi dupa. de ce sa nu vezi, si te te incapatanezi sa crezi in ce spun ceilalti, doar pentru ca ai auzit ca NU trebuie sa fii Toma necredinciosul?
si daca esti credionciosul ce se intampla? PIERZI, iti spun eu, traiesti prin altii, din experientele lor, care oricum sunt unice, pentru ca toti suntem unici.
nu face dragoste cu iubirea vietii tale, ca vor crede ceilalti ca esti o fraiera. Ca el profita, ca el te foloseste, desi tu simti ca nu e asa!
nu ii spune femeii vietii tale ca inca o iubesti, pentru ca vor zice tovarasii - aia de pahar- ca esti papagal. Asculta-i, ca stiu ei mai bine ca tine ce simti si cum va fi viata ta langa ea!!!
aha, cam asa!!!
si treziti-va apoi ca eroii din "DRAGOSTEA ..." , dupa 50 si ... de ani, facand dragoste "intarziata" :), doaR PENTRU A trai ce n-ati avut curaj atunci!!!!
doamne, de i-ai da omului la tinerete mintea de la anii de pe urma!!!:)
trist, dar adevarat!!!!
cand veti merge in baston - sunt, stiu, foarte oripilanta acum- , cu pielea mai mult randuri decat poveste, cu auzul si vazul "siliconate" , va veti intreba DE CE a trebuit sa va abtineti atunci, cand aveati ce vedea, ce auzi, ce simti, ce AMINTI???
voi nici amintiri nu veti avea. alea, cele mai frumoase, cu persoanele acelea, cele mai dragi!!!
voi veti avea fantezii la 70 de ani. In timp ce altii isi vor numara visele devenite realitate si vor calcula radacina patrata din fericirile de a face intotdeauna ce simti, fara sa-ti fie teama ca vei muri de durere. Macar sa mori dupa ce ai cunoscut raiul lumesc, decat sa traiesti pe pamant iadul; din cauza temerilor ca vei ajunge in cel ceresc.
pacat!!!!
caci anii trec si nimeni nu ni-i aduce din nou, pe tava, precum costitele de la Brasov pe care le mancam in orice anotimp:). si chiar si acolo se schimba chelnerii.pe cuvant!!!

2 comentarii:

  1. Moni, asa e frumos... sentimentele pe care te incapatanezi sa le tii pentru tine nu ti le poate scoate nimeni la suprafata... si da, ai dreptate: frica de a spune ca iubesti depaseste orice impunere.
    Dar ce faci cand crezi ca nu iubesti? Cum iti dai seama de asta? Ca eu am incercat sa ma luminez pe mine si pe "alta" chiar aseara... La intrebarea ei retorica "Eu te mai iubesc si nu imi dau seama?" cum ar fi trebuit sa ii raspund?

    RăspundețiȘtergere
  2. :) "asta nu poti sa afli decat tu!!!" cam asta e raspunsul la ce a zis ea!! tu nu esti mama omida sa stii ce simte ea!
    :)

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica