pentru palmele mele

miercuri, 30 decembrie 2009

A DOUA OARA!

exista o vorba a dracului de reala ca UNELE LUCRURI ITI SUNT DATE SA LE TRAIESTI O SINGURA DATA IN VIATA , deci fa=le atunci cand ti se ofera, s-ar putea sa nu mai ai ocazia asta niciodata!
scriu pornind de la o "invitatie " primita azi , careia i-a urmat " a doua oara nu te mai invit!" :)) amuzant pana aici!
dar nu despre asta vreau sa vorbesc! ci despre acele lucruri pe care noi , oamenii , din motive prostesti sau temeri , le refuzam! NI le refuzam!!!
vorbesc despre clipele acelea in care ne indragostim si ne e teama sa spunem ce simtim pentru ca Ea va crede ca o sufocam! de clipele acelea in care amanam sa spunem " am nevoie de tine!" din orgolii tampite! pwentru ca EL ar putea crede ca suntem dependente de iubirea sa!
AIUREA! de ce nu va ganditi ca si EL e tot om si nu vrea sa fie un cersetor? ce ai de pierdut daca spui in fata ce vrei? da ,e posibil sa fii refuzat, asta e clar , dar la magazin cand mergeti sa cumparati ciocolata , intrebati daca are si vi se raspunde ca nu , ce faceti? nu mai cautati la alt magazin?
ba da , dar veti spune ca e diferenta!
nu , nu este diferenta! avem o singura viata si o singura moarte de trait! ce conteaza ce crede EA despre tine , atata timp cat tu ai facut ce ai simtit? te respinge? OK, magazine sunt destule , poti incerca in alta parte!
cred ca Dzeu ar trebui sa ne dea la nastere o tablita pe care sa scrie " MAINE NU II ESTE PROMIS NIMANUI!"
sau " A DOUA OARA POATE SA NU MAI VINA NICIIODATA!"
e ca invitatia primita azi de mine:)) (rad strict de modul in care a sunat , nu de ideea acestei postari!sunt foarte multi care se regasesc in sabloanele acestea tampite , care nu isi au rostul atunci cand esti TU in joc!!!)
cand nu ai bani sa-ti cumperi o bijuterie care iti place tare muncesti sa faci banii necesari. sau te imprumuti! sau vine cineva si se ofera sa te imprumute ... uite-asa , din senin! ia gandeste-te: il refuzi? daca da , atunci mergi la terapie , e clar ca ai o problema cu stiam de sine!!!
daca raspunsul e NU , atunci ... gandeste-te ca la fel este si cu temerile astea de a impartasi ce simtim!
dati-le dreaq de orgolii prostesti!!! OAMENII CARE NU IMI VAD VALOAREA NU AU CE CAUTA LANGA MINE! daca am avut curajul sa spun in fata ce vreau si am fosr respiuns trebuie sa ma felicit pentru pasul facut!!!
uneori e de ajuns sa CERI!!! sau sa sugerezi ca VREI! alteori trebuie sa lupti mult sa ai ... ! dat treaba asta cu lupta e relativa al naiba!!!
ia ganditi-va la prostiile alea care incep cu O , numite ORGOLII , cand simtim si nu spunem pentru ca ne e teama sa nu fim respinsi! cand spunem "DACA MA VREA INSISTA" .
da? tu ai insista in locul LUI cand ai fi respins prima data? EU clar NU! am primit un refuz nu mai incerc a dpoua oara pentru ca nu vreau sa stresez pe nimeni!
dar ... e posibil ca a doua zi sa apara altcieneva care sa imi spuna in fata c
e vrea si sa castige ceea ce TU ai pierdut!!! de ce? PENTRU CA AI TACUT!!!
asa ca , prietena draga, invata sa spui DA atunci cand simti , invata sa spui NU cand nu vrei!
nu uita : A DOUA OARA NU TE MAI INVIT!!!":)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica