pentru palmele mele

sâmbătă, 19 februarie 2011

fiti sinceri, barbati, ARE dreptate??????

e trecut de ora 24 si tocmai am terminat de purtat o discutie "filozofica" despre NESIMTIREA BARBATILOR cu o femeie care sustine sus si tare ca un tip cu care s-a culcat e un nemernic pt ca a 2a zi nu a mai cautat-o, desi se stiau de 2 ani.
ceea ce ii reprosaza ea este : esti nemernic pt ca stiai ca sunt cuminte si nu ma culc cu nimeni daca nu iubesc, si tu trebuia sa nu o faci daca nu vroiai o relatie cu mine!
deci rad chiar si acum cand scriu, e atat de funny ce aud - sau asa mi se pare mie- ca ma intreb daca nu cumva am eu o problema?
situatia e asa(sau asa o vad eu!!!):
- un El si o Ea se intalnesc. sunt amici 2 ani, dupa care ajung in pat. Nu sa stea la un film, sa mestece guma sau sa joace sah! ci .. sa faca sex. sau dragoste, sau numiti voi cum vreti!
a 2a zi El pleaca si nu mai da nici un semn de viata 2 sapt. ea nu-l cauta, nu-i cere nici o explicatie, dar il injura si ii scrie un mail in care ii spune cat e de dezamagita de el=)) (asta cu mailul este si mai tare!!!merita un premiu !!!)
parerea mea sincera (care evident ca pe ea a scos-o din sarite, si desi nu suntem prietene, ci doar FEMEI, i-am spus-o foarte direct!!!)este:
1) o femeie care ajunge in pat cu un tip si merge mai departe de a se uita la un film, arata ca VREA mai mult si daca nu iol opreste pe el, dovedeste - lui- ca vrea sa mearga pana la capat. iar daca o si face ... ii dovedeste ca A VRUT. sau asa vad eu nenorocita asta de logica:))
omul n-a fortat-o, n-a violat-o, doar i-a dat ce ea a cerut:)). acum , al dracului el de nemernic - bai dar nesimtiti sunteti!!!!-:)), dupa ce i-a satisfacut dorinta e nemernic pt ca a 2a zi nu a mai vrut sa o caute. si e vinovat ca nu a vrut o relatie cu ea.
nu l-a intrebat niicodata inainte sa ajunga ACOLO daca vrea ceva serios de la ea, dar A TRAS CONCLUZIA CA "AVAND IN VEDERE CA ERAM AMICI DE 2 ANI TREBUIA SA STIE CA SUNT CUMINTE SI CA TIN LA EL SI VREAU O RELATIE" =))
BAI, DAR ai drcaului mai sunteti, trebuie sa si ghiciti acum gandurile femeilor carora le dati ce cer:)), pe langa ca le urcati la cer!!!
2)o femeie ar trebui sa stie foarte clar ca P ... nu are creier, ratiune si nici sentimente, decat niste spermatozoizi care cer dreptul sa iasa la lumina zilei, sau a noptii=)) deci cu ce e El vinovat ca ea nu a inteles ca ATUNCI CAND VINE VORBA DE FEMEI TOTI GANDITI CU UN SINGUR CAP? si nu o zic ca repros, ci ca REALITATE! daca nu iti da ce ceri , il crezi fraier ca s-a oprit si s-a gandit la tine, daca iti da, zici ca e nesimtit k nu s-a gandit. Mda, complicata situatie, ia aveti grija, dragilor, sa va ganditi mai mult la femei decat la voi!!!=)) bagati-va MINTILE in CAP - ala de jos:)) nu incel de sus si ganditi si cu El ca sa nu mai fiti apoi injurati!
3)daca stii clar ca nu esti suficient de puternica incat sa treci peste faptul k poate a 2a zi el - avand in vedere ca nu ti-a cerut sa aveti o relatie- nu te va mai cauta si va uita tot, de ce mergi pana la capat? ca sa ai apoi pe cine da vina?
fa ce simti doar daca esti perfect constienta ca poti sa mergi mai departe ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! si asta nu inseamna , draga mea, ca el te va crede zdrenta, cum sustii(UN BARBAT DESTEPT NU SE UITA LA CEAS , IN CALENDAR DUPA CAT TIMP AI AJUNS CU EL IN PAT, CI SE UITA LA CALITATEA "SERVICIULUI" DIN PAT!SI DIN NOU, DRAGA MEA: NU SA FII STARLETA PORNO, CI FEMEIA CARE IL FACE SA SIMTA CA E BARBAT, NU MARIONETA!!!)
deci ... daca TU ESTI PROASTA SI REGRETI CE AI FACUT, nu e vina LUI! in loc sa fii mandra si fericita ca ai TRAIT O NOAPTE, si nu ai PIERDUT-O avand fantezii cu el:)), tu il calci in picioare acum, ca vai, nemernicul, a facut o asa nesimtireeee! (oh, god, ce nesimtire e aia, sa iti dea ce vrei!!!):))
eu te-as bate in locul lui, sau, mai rau, te-as chema la mine, te-as zapaci, si cu "zapacela intre picioare" te-as tremite acasa, nesatisfacuta!!! ca sa te inveti minte sa mai bagi oamenii in puscarie nevinovati!!!=))
am prea multi nervi pt a mai continua, zicdti voi doar, sincer daca are dreptate sau nu!!! EA!!! NU EU!!!
POATE CITIND PARERILE ALTORA ne trezim una din noi la realitate - sau poate am eu o problema si tin aiurea cu barbatii- cica!!-=))


3)

Un comentariu:

  1. Duduie Monica, uite cum sta treaba dpv al meu: nu stiu relatia de prietenie dintre cei doi, dar ori e prietenie, ori e futai... nu se amesteca decat daca se urmareste eliberarea de hormoni... Tanti aia de care povestesti tu, daca vroia relatie serioasa, trebuia mai `nainte sa vada ce vrea si jmecherul... cum ai zis si tu, ala micu` nu stie carte, doar a stat sub banca la scoala. De unde sa viseze el ca domnita vroia altceva? de ce numai noi, golanii, picam cu curu`n tzeapa? haidi bre... ca e cum ziceam eu... globalizarea functioneaza prea ghine :P

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica