pentru palmele mele

sâmbătă, 19 februarie 2011

"imi pun GPS sa caut drumul spre inima ta!"

da bine o declaratie ca asta, oricat de "fara obligatii" ar fi cea care o primeste:)
da bine, chiar daca e spus in gluma, serios sau ca sa fie :)
da bine, pentru ca femeile cred cam des in "d-astea" si isi fac iluzii peste iluzii la niste vorbe asa!
trist e pentru cine da bani pe GPS, pt a gasi ceea ce nu are nevoie de cautari de ultima generatie:)
trist e pentru cine crede ca Monica poate fi localizata prin tehnologii care au revolutionat lumea!:P de fapt, nu Monica, ci inima ei!
cand vorbesc de inima, oamenii se gandesc deja la ursuleti de plus, la trandafiri rosii, la ciocolata rece si fierbinte.:)
cand vorbeste de inima, Monica se gandeste la fix organul acela cu atrii si ventricule, pe care l-am invatat prin clasa a 6a :), puune mana in partea stanga si simte ca bate. deci TRAIESC!o, Doamne, multumesc ca TRAIESC! si cam atat!
stateam de VALENTINE`S cu un El si urmaream cuplurile care veneau incarcate de flori, plasute fabricate special pt ziua aia, bani aruncati ca sa ii arati Ei ca o iubesti!:)) hahahaa as zice!
fetite, femei, pipite, toate aveau cate ceva in mana! Monica NU! de ce ar fi acceptat sa primeasca? sa ajunga acasa, sa puna florile intr-o vaza, sa manance ciocolata in forma de inimioara- neaparat:) si sa adoarma apoi cu stomacul plin de DULCE:)), sa mai puna cateva grame pe abdomen si GATA a trecut si VALENTINE`S!
oh, DA@ asta e visul Monicai:))!
damn!
cum o fi sa-ti bati capul cu "ce sa-i cumpar, cum, daca nu-i place?", cum o fi sa te chinui sa scrii cuvinte frumoase pe felicitari CUMPARATE, gandite de altii?:))
si ... CUM O FI SA GASESTI GPS pt inima Monicai?:))
cand nu exista o adresa exacta la care sa se ajunga?!:) oricum casa mea e ANYWWERE:)) in viata de zi cu zi, adresa inimii mele ...?! oh, my god:))
va spun imediat: cu palma, degetul, pumnul, sau cu orice de la nivelul mainii:)) faceti stanga si ati ajuns:) acolo e ORGANUL inima:)). chiar si al Monicai.
greu vi se pare voua insa sa ajungeti la SUFLETUL ei!
damn!:))
si pentru asta va trebuie GPS! ceea ce nu stiti este insa ca au gasit adresa exact cei care nu au dat nici un leu pentru taxi, GSP-uri si alte cate se pot folosi:))
fix aceia care au mers PE JOS pana la destinatie, ghidandu-se doar dupa instinct:)), feeling, ori cum vreti voi sa-l numiti:))
nici macar n-au trebuit sa cheltuiasa TIMP pentru a gasi cele mai alese cuvinte!:)
pt a mi le spune:P
l-au gasit exact aceia care s-au urcat in tren, in avion, in masinam, in metrou:)) sau in orice altceva si au VENIT direct la usa mea fara flori, declaratii si alte cate, pentru a ma impresiona!
exact aceia care au stiut sa bata suficient de tare incat sa auda si cel mai surd, si suficient de incet incat sa para soapte :P
l-au gasit aceia care au renuntat la a TASTA adresa si a astepta cuminte si fara emotii sa-si faca GPS-ul treaba:)), exact aceia care au renuntat sa scrie declaratiii de dragoste in sms-uri copiate de pe net si in ferestre de mess:))
"ah, norocosii" o sa aud!!!:))
ya, si CAT de norocosi:))
asta asa. ca sa va arat cat gandeste lumea ca norocul sta la baza tuturor:)) oh daaaaaaaaaa!
e fix vorba de noroc atunci cand FACI ceva pt a avea ce iti doresti- pt o zi, o nopate, o viata!
nu-i aSA? e fix noroc atunci cand preferi sa TRAIESTI , in loc sa PIERZI, nu?:) HAHAHA, ce bine e sa stai pe mess si pe pat cu telefonul la ureche, sa te dai mare ca faci si desfaci!
si apoi sa mai si dai bani sa cumperi GPS-ul! si apoi sa pierzi alt timp cautandu-l pe cel mai performant:))
Oh, DA!:))
sunt data dracului, stiu!:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica