pentru palmele mele

duminică, 22 mai 2011

SINGURATATE



VEDETI SINGURATATEA ca pe un mare dusman si actionati in consecinta!!!
fie il ignorati si va vedeti de ale voastre, fie faceti ceva sa il inlocuiti. si cel mai grav este ca in locul dusmanului va creati prieten imaginar, caruia ii daruiti tot pentru ca singuratatii nu-i puteti da nimic.
si atunci fie acceptati in viata voastra orice individ, doar pentru a nu fi singure, fie va intoarceti la exu`. ca e mai comod. El va stie mofturile, placerile, durerile.
e mai comod decat sa asteptati sa apara altcineva mai bun ca el.
de ce sa mai pierdeti timpul sa il invatati pe altul ce va place, cand exul stie exact "reteta" ???
unde sa va atinga, cand, de ce sa tipe, unde sa atace, pana cand sa continue?
e mai comod sa ai parte de o partida de sex "ca-n vremurile bune", decat sa va chinuiti sa faceti alta mai buna!!!
e mai comod sa tipi la el si sa accepti sa tipe el la tine, decat sa se intample cu altul, care chipurile isi va face o parere proasta!!!
si-atunci tot exul e mai bun!!!
nu conteaza ca te-a batut, ca te-a injurat. ca te-s folosit, ca te-a injosit. e mai bun si gata!
si chiar daca nu e mai bun, tot bun e, decat deloc. hahahaahha. asta DA!! DE 3 ORI DA!!!
pentru ca nu sunteti suficient de puternice incat sa puneti punct definitiv si stai singure paan cand apare cel care va merita. desi va dati gaini cu creasta si spuneti sus si tare ca vreti un barbat adevarat.
si chiar daca exul nu este nici pe jumatate barbat, tot e mai bun pentru ca VOI NU SUNTETI CAPABILE DE MAI MULT.
cum sa stea cu voi un barbat care STIE CE VREA, cand voi NU STITI LA RANDUL VOSTRU, ci oscilati intre el si ex?
Iar cand renuntati definitiv la el si nu suportati singuratatea, acceptati pe oricine, pentru ca decat singura, mai bine cu un oarecare. Nu face ce vreti voi, dar macar face CEVA. acolo, un sex de cateva minutele, un sarut care nu satisface, o privire de autist, pierduta in spatiu, un sex oral fara "condimente", dar ce conteaza? E BUN SI ASTA, DIN LIPSA DE CEVA MAI BUN!!!
huh, as zice !!!! de fapt nu AS, ci zic si fac ochii mari cad va aud si ma minunez cum de poate exista pe lumea asta aceasta specie!!!
nici nu stiu cum sa va numesc.
altele stati cu ei fara sa va despartiti vreodata, din teama de a nu raamne singure.Pai normal, ca ce va zice lumea? la 27 de ani sa fii singura, sa fii cuc, sa nu aiba cine sa te f ..., cine sa te imbratiseze??
hahahahahahha, asta si mai tare!!! iti dau eu solutie imediat ?: exista vibratoare, iar daca nu-s suficiente vibratoarele, exista barbati "bun comun" - expresia unui ex, culmea:)) (!!!), care accepta exact solutia salvatoare : FARA OBLIGATII. dar voi nu ganditi asa, ca nu vreti sa ajungeti curve=)) hahahahahha, interesanta impresie!! si deciizie mai ales!!!
daca iti place cineva si vrei o relatie cu el, nu exista posibilitatea de a face sex, pentru ca te crede curva, asta trebuie sa se intample dupa cateva sapt, ca sa ii arati ca esti cuminte si atunci o faci cu exul, ca nu poti sta NF:))
doamne, cat de destepte sunteti!!! ma minunez cum de nu va apucati sa scrieti si niste carti, sa mai citeasca si fraierele care stau singure paana gasesc exact barbatul ala care sa le scoaata din minti!!!
mai sunteti si categoria aia a celor care spuneti ca sexul nu conteaza si ca nu are importanta daca va e bine in pat, barbat sa fie, sa aveti cu cine dormi nopatea!!! :))
cat respect aveti fata de voi! daca omul va aduce flori, va sta in genunchi e de ajuns!!! ca trebuie sa fiti cu CEL CARE VA IUBESTE EL, caci asta e reteta fericirii. ce daca nu ati avut niciodata orgasm, ce daca nu ati simtit niciodata fluturasi, ce daca nu ati planss nciodata de fericire cand vi s-a adus o floare?
conteaza doar ca aaveti un vis important, acela de a merge la altar cu un barbat de mana, imbracata in rochia aia alba si cu coronita de printesa pe cap!!!
si daca unul e dispus sa va implineasca acest vis acceptati fara sa va ganditi ca nu stiti ce inseamna sa mori de dor, sa plangi de fericire, sa pasesti pe nori, sa strigi de placere? n-are importanta, dupa parerera voastra astea sunt povesti de adormit copii!!
:)) va casatoriti si ajungeti niste frustrate pe la 40 de ani, cu ochii dupa pustani, divortati cu copiii cat voi, si apoi va plangeti ca nu ati avut noroc.da, intr-adevar!! al naiba el de dzeu care nu v-a dat soarta ca a altora care sunt implinite!!!
hahahahahha!
voi ajungeti la tribunal cand altele ajung la starea civila, dupa ce si-au trait viata, au "probat" mai multe "bunuri" si s-au decis asupra unuia singur. Pentru totdeauna, sau pentru cat s-o putea, dar fara a face compromisuri!!!!
IAR VOI, BATRANILOR, BARBATI care acceptati in viata voastra orice femeie care va e de fapt FEMEIE DE SERVICIU, papusa gonflabila si bucatareasa, clocitoare care scoate pui la curent automat :)) aveti o lumanare aprinsa din partea mea, asa sa va ajute Dzeu:))!!!!
in loc sa asteptati paan apare exact femeia care sa va sde tot ce aveti nevoie duceti la altare orice trestie plantata pe ciment:)) si apoi mergeti la altele. ca e mai bine asa, ce mai conteaza ca fi-tu merge la gradinita cu fetita amantei tale? n-are importanta, aveti acasa familie, nu gluma!!!!
doamne, ce gandire buna ai dat acestor barbati!!!! din ce coasta ne-ai facut pe noi, femeile astea interesante, bune, smechere, superbe, mirobolante, exgtraordinare, care ne siliconam si ne injectam sa aratam bine pentru astia care au acasa trestii!!!!
of, SINGURATATE draga, ce m-as face fara tine?

Un comentariu:

dreptul la replica