pentru palmele mele

luni, 10 ianuarie 2011

Nu intreba, e posibil sa nu-ti placa raspunsul!

daca un barbat face un singur lucru bun pe lumea asta, acela este sa-i ceara unei femei sa nu puna intrebari atata timp cat are cea mai mica urma de teama ca va descoperi ceva dureros in urma raspunsului:)
cand un barbat iti spune "nu intreba!", nu inseamna ca nu te iubeste, ci ca neintreband, eviti sa fii mintita. inseamna ca stie foarte clar cat poti tu duce:), cate kilograme poti urni din loc si cate rufe colorate poti amesteca pentru a nu iesi una in alta:).
daca o femeie face un singur lucru bun pe lumea asta, acela este sa il asculte pe barbat cand ii cere sa se comporte natural atunci cand el vine acasa altfel, la alta ora sau cu altceva decat in mod obisnuit:).
dar, evident, daca prima situatie are sanse de 70% sa se intample, cea de a 2a se apropie de 20%:))
sa-i ceri unei femei sa NU ceara este ca si cum ai cere unui iepure sa nu topaie, ci sa mearga precum pisica.wow!:))
apoi sa-i ceri aceleiasi femei sa inteleaga si sa accepte raspunsul barbatului este ca si cum i-ai cere uunui melc sa participe la o intrecere de iepuri:)).
cand i s-a spus adevarul, sau jumatatea, sau sfertul, de la acea femeie vei auzi urlete, vei vedea lacrimi. acuze si judecati.:)
evident, la adresa barbatului care a avut nesimtirea sa spuna adevarul! culmea!!!:))
ce nedrept trebuie sa ni se para ca barbatul acela ne-a inselat asteptarile, ca ne-a ranit intentionat, ca ne-a dezamagit! si mai ales ... ca nea-a ales pe noi sa suportam nedreptatile astea!!!:)
si cat de nevinovate si de neprihanite suntem noi, cele inselate,mintite, si mai apoi descoperitoare de adevar!:)
asa suntem facute, sa nu acceptam ca suntem egoiste. atat de egoiste incat daca un barbat e sincer si ne spune "Nu intreba!" ne dam pete cap de 3 ori si ne transformam in "mama dolores", cea fara prihana si mereu dispusa sa accepte orice pentru a fi impreuna cu barbatul iubit!
pentru ca dupa nu mult timp sa ne dam seama ca nu mai putem indura tacerea lui, si atunci dam cu parul, taiem cu sabia si stergem fara Pronto praful de pe sifonierul plin cu hainele adevarurilor.
si-o luam de la capat intr-un ritm mai alert decat al secolului in care traim!
cu aceleasi acuze aduse la adresa barbatilor, cu blesteme si lacrimi varsate pe mormantul iubirilor noastre - chipurile- sapate de Ei, calaii aceia ai sufletelor noastre.
oh, da!!!! ce calai sunt barbatii care iti spun in fata de la bun inceput ca sunt altfel si ca este posibil ca intr-o zi sa vrei sa stii mai multe si atunci sa se incheie!
oh, da, cat de multa recunostinta trebuie sa primim noi pentru ca am acceptat toate astea, desi niciodata barbatul acela nu ne-a cerut sa acceptam, ci , din contra, ne-0a avertizat ca e GREU CU EL!
oh, da, ce bune samaritence suntem noi, atunci cand ii luam pe ei de pe strada, ii spalam cu apa de iubire si-i parfumam cu parfum de intelegere, ii punem in patul dragostei si ii invelim cu patura managaierilor noastre.
pana cand vine vremea sa schimbam lenjeria, si cand vedem ca el lipseste pentru a ne ajuta, aruncam cu pietre, spunem ca nu avem detergent si ca s-a stricat masina!
oh, da!!!
ridicati-ne statui, mintiti-ne frumos, dar fiti sinceri:))!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica