pentru palmele mele

vineri, 14 ianuarie 2011

Unde esti tu, Tepes, Doamne???

Traim al dracului de bine azi! la fel de bine cum traiam ieri, cum vom trai si maine!
intr-o tara in care rahatul are dublu inteles. cik astea se numesc omonime, Dle Boc!
azi e 15, si cadoul pentru Eminescu este o Romanie care isi scrie legile pe hartia igienica cu care dl Basescu se sterge la fund.
o Romanie in care dl Fratila isi citeste de pe foaie discursul dictat de faramitele din rahatul cel mare!
unde esti, Basescule, sa scoti tara din mizerie, sa faci curat intre cei ce incalca legile, sa speli pacatele celor ce iau mita, murdarind camasa alba a Romaniei?
te caut cu disperare,Basescule, sa te rog sa-mi mai spui o data "Sa traiesti bine!", sa-mi dai cu busuioc in frunte si sa ma stropesti cu apa sfintita, sa miros a mir si sa put a rahatul pe care ti l-ai scos din fund (ul)cur (tii) in care locuiesti cu toata familia ta de episcopi lunetisti!
de ce va plangeti, romani??? N-ati vrut voi Bas (escu)?? n-ati crezut voi ca bas (ina) are miros de Dolce Gabanna si pret de Armani???
nu stati voi acum cu mainile in san si va priviti copiii cum mor de foame, si tot nu iesiti in strada, sa-l asteptati pe distinsul domn Basescu,sa vi se faca mila de el sa-i luati hainele, sa le duceti la spalatorie din banii vostri, sa scoateti mirpsul de bas (ina) din ele?
stati in case si tremurati de frig, muriti de foame si de ciuda ca Elena Basescu are geanta de 2000 euro si voi nu va permiteti sa le luati copiilor abecedar!
stati in case, ca asa va ajunge Romania sa aiba legi respectate si presedinte plecat la Burj al Arab!
nu iesiti in strada, asteptati sa va fie mai bine de atat!
lasati-i pe acei 10 000 cati au iesit ultima data, sa tremure de frig si de foame, sa lupte pentru voi!
pai d-asta nu exista lege in tara asta, fratilor! pentru ca toti ne tragem in spate cand vine vorba sa ne cerem drepturile!
asteptam sa faca altii, sa castige ei procese pentru a se aplica pentru toata lumea!
nu va mai cred ca traiti cum spuneti, de pe o zi pe alta, daca ar fi asa ati fi demult TOTI in strada cerand dreptate, demult l-ati fi impuscat pe Basescu!
nu va cred ca va e rau, altfel demult dadeati foc guvernului, demult aruncati in aer cu Boc!
dar voi va rugati la Dzeu! nu stiti ca va rugati la acelasi Dzeu in fata caruia a jurat si Basescu ca va respecta constitutia si ca va lupta pentru DREPTURILE SI LIBERTATILE .....???
nu mi-e mila de voi!!! V-O MERITATI!
amanati de pe o zi pe alta, Dzeu va da , - nu va baga insa si-n sac! dar cred si daca ar face-o voi tot n-ati manca!dar voi nu luati nici macar de pe jos!
Militarilor, ati jurat sa va aparati tara! si Basescu n-a jurat ca si voi? el de ce are DREPTUL SA INCALCE CONSTITUTIA, iar voi n-aveti dreptul sa iesiti in strada si sa faceti tara de ...? nu stiu de ce ca de rahat e demult!
luptati in razboaie, va bateti pe front, muriti, va lasati acasa sotii, copii, parinti, va intoarceti - sau nu- raniti, infometati, plansi, indurerati, dar ii lasati pe altii sa isi bata joc de voi!
pentru ca voi ATI JURAT!
asta-i tara lui OCHI PENTRU OCHI, nu suflet pentru dzeu! - daca era asa aveati demult comori in cer!
stati, bugetarilor, in case si rugati-va la icoane sa va mareasca Basescu salariile, in loc sa iesiti sa aruncati in geamul lui Basescu cu FAPTE, NU CU VORBE?
voi stati si plangeti si el se spala cu lacrimile voastre in fund! nici macar LA fund!
voi nu vedeti ca isi face clisma cu voi si apoi va arunca in wc???
dar va meritati soarta, atata timp cat nu faceti nimic! lasati 2-3 sa faca totul pentru voi!
daca am iesi toti si am striga DREPTATE, daca 24 decembrie s-ar tarsforma in ziua UNIRII IMPOTRIVA LUI BASESCU, nu credeti ca ati rezolva ceva?
daca trebuie sa rezolvam o problema, de ce incepem cu inceputul??? daca aveti cancer nu il scoateti, daca ati incercat 2 ani toate traTAMENTELE CARE S-AO DOVEDIT A FI RELE?
MDA!
sa ne degustam putin cu un desert a la Romania!


"oamne- doamne, Romanesc tata, noi pe tine te rugam,
lumineaza Romania, bani pe paine sa mancam!
hai, Basescule, te-arata, tara toata-azi te proclama,
vrem sa-ti ridicam statuie, sa te punem in reclama!
sa-ti traiesca copilasii, sa-nfloreasca sotioara,
hai, manca-ti-as banii, tata,
da cu sabia-n armata!
ia-ne, fa-ne, da-ne tu, ca-n filmele XXX,
ia vaporul, pune tancul, da salariul tot la fisc!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica