pentru palmele mele

joi, 24 februarie 2011

la multi ani, Cataaaaaa!!!




stiu ca-ti plac lalelele. Iar tu stii ca eu nu stiu sa desenez. si nici sa pictez, si nici sa calculez cati metri sunt pana la prima florarie. si nici sa numar minutele care se scurg pana ajung sa imi faca florareasa un buchet special. (pentru tine) nu am rabdare:).
stii ca stau prost cu tot ce tine de organizare.
stii ca nu am incredere in "VA FI BINE"-le pe care mi-l spun oamenii. ca am incredere doar in cel spus de tine. Cand vine vorba de BINE.
iar cand e vorba de RAU am incredere tot in tine. pentru ca imi spui ca el nu va veni, sau nu asa de devreme incat sa nu ai timp sa ma avertizezi:) sau sa gasesti vreun joc care sa ma ajute sa il suport mai usor - raul- :).
stiu ca am fost rece cu tine in ultimele zile. sau hai sa nu zic rece, sa spun doar ca frigul de afara a trecut putin peste nivel - si cum eu niciodata nu ma imbrac suficient de gros- m-a prins un pic cu caciula intr-o parte!:)
si m-am invelit cu patura care apara de ger: aceea a aparentei lipse de timp pt tine.
da, cand am zis ca merg sa ma intalnesc cu cei de la Roma mergeam de fapt sa comand tortul, cand am zis ca nu ne putem vedea pentru ca am alta treaba era pt ca mergeam sa caut cofetarie, cand trebuia sa trimit bani vroiam de fapt sa par ocupata ca sa nu te prinzi de nimic:).
chiar si cand am vb la telefon in drum spre metrou a fost pentru a nu ma da de gol cu ceva:), si a parea cat mai ocupata:).
cuvinte potrivite nu gasesc acum, dar cred ca de asta le vei si citi, pentru ca atunci cand ceva nu se potriveste tu trebuie sa "ii dai de cap":).
cu rabdarea aceea de elefant, cu daruirea asta de NEOM CARE FACE OAMENI DIN umbre.
DE ziua mea m-ai facut sa plang. de fericire. dupa ziua mea mi-ai adus "ceva" sa arat sexy:)). pana la ziua mea mi-ai reprossat ca plec la sighisoara si ca de ziua ta voi fi la Roma.:)
acum ce sa mai reprosezi?
ca VORBESC PREA MULT!:))
LA MULTI ANI, CATA, dar ani in care sa dai ANII INAPOI ACELOR COPII PE CARE II INVETI SA-I NUMERE, SA LE SORTEZE MINUTELE SI SA II PUNA IN PUNGUTE LEGATE CU LACATE CU CIFRU. A CAROR PAROLA NU O TII PT TINE, CI O IMPARTASESTI LOR, PENTRU A SE DESCURCA SINGURI!

Monica.
si atat!:)

2 comentarii:

  1. La multi ani si din partea mea, fiindca pare un strigat de lupta ce trebuie urmat... aşa că, ...La muuuuuulti ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Cata. Tarziu, destul de tarziu...dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica