pentru palmele mele

sâmbătă, 4 iunie 2011

Ratiunea mea, sufletul tau!!!

cine spunea "AI GRIJA CE-TI DORESTI ... POATE DORINTA TI SE VA IMPLINI!" multa dreptate a avut.
sunt ani de cand imi doresc sa mai simt ca ma topesc, ca zbor, ca ma inalt, ca ma doare, ca mi-e dor. ani in care am spus "va aparea acel EL care sa ma faca sa simt asta intr-o zi!"
si-a aparut. Si simt. Si simt asa cum am si vrut, cu intensitatea acelor ani pierduti fara simtire, fara traire de "mi-e dor", de "te doresc".
si simt.
si as simti si mai puternic daca ti-as da voie. Sa ma faci sa simt mai mult.
cand sunt sinceri,oamenii pierd. Cam asa e, ai dreptate!
dar si cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt!
oricat as simti, ratiunea mea trebuie sa primeze! nu pentru teama de a nu suferi, ci pentru siguranta ca nu voi avea niciodata incredere!
ca nu voi accepta niciodata sa fiu femeia care asteapta cuminte sa-i dai fericire cu gramul, timp cu minutul, dar iubire cu bratele!
exact acele brate in care ma simt in siguranta doar cand ma strang atat de bland cat sa ma faca sa-mi doresc mai mult, apoi atat de puternic incat sa-mi fie teama de dorinta de mereu!
anii mei, astia in care am jurat ca NICIODATA nu voi mai accepta un barbat ca tine au trecut pentru a face loc unora in care voi ajunge in acelasi loc. Raiul acela pe care l-am cunoscut demult si care m-a dus incet, dar sigur, in Iadul in care am ramas apoi pana m-am salvat singura.
daca imi va fi dat sa pot simti DOAR langa cineva ca tine, prefer sa nu mai simt niciodata, si da, chiar sa ajung fara suflet. exact asa cum spui tu!
sa privesc barbatii cu ochii aceia care ard, sa le zambesc cu zambetul ala care rapeste, sa ating cu mainile care dau drumul atat de usor!!!
sa raman singura o viata intreaga. sa nu mai stiu ce inseamna sa doresti, sa plutesti, sa cazi, sa te ridici, sa te arunci, sa te ingropi, sa mori si sa te intorci mereu tot acolo.
sunt nemernica si mincinoasa careia i s-au smuls toate puterile candva. femeia aceia care isi bate joc de sentimentele barbatilor care sunt sinceri. Sunt, da! dar ai uitat sa mentionezi ca sunt exact femeia aceia care nu pune semnul egal intre a alege sa fie rationala si a-si bate joc.
"am sa plang pentru tot ce-am trait" de fiecare data cand nu voi mai putea simti nimic, de fiecare data cand voi vrea sa traiesc, ci nu sa vorbesc si atat!
de fiecare data cand imi voi aminti ce nu am avut curajul sa te las sa imi oferi. Dar lacrimile alea, lasate sau nu sa curga, imi vor spala mereu durerea de a ma fi impotrivit unei iubiri ce mi-ar fi rupt inima in 2. Doar in 2!
iar sufletul tau, acela pe care spui ca ti-l joc eu pe degete, s-ar face scrum daca ti-as da tot. Nu pentru ca ti l-as arde eu,pentru ca ti-as da cu gramul, ci pentru ca ai avea tot si intr-o zi ar trebui sa renunt.
iar in acea zi nu am simti doar ce simtim acum. Nu stii ce inseamna sa dau eu! Toata fericirea aceea de a avea TOT de la mine s-ar transforma in cenusa.
daca Ratiunea mea inseamna durerea sufletului tau ... imi rup sufletul in doua, dar NU renunt la Ea!!!
poate dau cu piciorul, ai dreptate!!!
poate refuz sa scriu acea poveste de dragoste. Din nou ai dreptate!!!
poate...
dar cu SIGURANTA nu mai las sufletul sa-mi conduca viata!!!

2 comentarii:

  1. Monica...m-ai trimis cu gandul la atat de multe citindu-ti randurile...
    N-o sa ti spun nici ca e rau nici ca e bun modul tau de a-ti da voie sa traiesti dar, din propria experienta.... jur ca va veni un moment in care vei dori sa nu mai fii rationala...si vei putea ...sau nu!
    :(

    RăspundețiȘtergere
  2. de fapt, de ce ti-e frica Monik ? Ti-e teama ca ai putea fi fericita ? Off ..femeile astea...

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica