pentru palmele mele

marți, 11 ianuarie 2011

sa muriti voi de ciuda!:))

habar n-am de ce oamenii se uita atat de des in farfuria mea. de ce nu-si pot manca fiecare, mancarea sa preferata sau nepreferata, din farfuria sau stiu eu ce recipient, cu furculita, lingura sau mana personala, de ce imi tot sugereaza mie sa-mi schimb felul de mancare sau sa imi mai iau suplimentar din altul pe care l-am gustat candva?
habar n-am de ce va holbati la mine cu ochii aia prajiti in tigaia ieftina cumparata din piata obor, fara ulei si cu multa grasime pe partile laterale, atunci cand va raspsund scurt la intrebarea "de ce esti singura?" , "PENTRU CA VREAU!"
Apoi la cea " de ce te-ai despartit de x?", "de ce nu-l vrei pe y?", "de ce lupti pt z?", "de ce il ierti pe k?", "de ce ii dai o sansa lui M?"
n-am habar de ce va intereseaza atat de mult viata mea personala si cautati sa imi deschideti drumuri ale caror chei eu nu le vreau, de ce ma bombardati cu pareri despre barbatul "N", care are bani sa-si puna in sosete, "L" care stie radacina patrata din radicalul fractiei la puterea n inmultita cu inversul ariei dreptunghiului!si lista continua cu inteligenti, golani, cuminti, familisti, frumosi, etc!
le urmeaza apoi vesnicile idei despre meseria mea "grea si stresanta, din cauza careia am ajuns asa de perfectionista cand vine vorba de barbati"!!!
HAHAHAHA, as spune!
si lista continua cu reprosurile voastre despre ce sunt si ce ar trebui sa fiu!
extraordinar!
va bateti capul degeaba, va pierdeti timpul aiurea, incercand sa ma faceti sa fiu fericita prin prisma a ceea ce va doriti voi pt voi insiva si va intrebati apoi de ce nu iau decizia sugerata de voi!!! PENTRU CA EU SUNT EU! EU NU-S TU, EL , EA!!!!
cititi-ma, recititi-ma, urlati, jigniti-ma, iubiti-ma, urati-ma, eu raman EU!
cu siguranta daca nu v-ati mai amesteca atata in viata mea ati avea timp pentru copii vostri lasati singuri in timp ce voi butonati telefonul dandu-mi mie mesaje de " esti o fraiera ca nu te angajezi ca x, y, z", " nu il scapa pe z!", etc!
ati avea timp pentru o cina romantica oriunde vreti, cu femeia de la care aveti mai multe sanse de cat de la mine, pentru o plimbare cu prietenii, etc!
habar n-am de ce comentati mai ales atata timp cat viata mea este prea puti cunoscuta, cand stiti despre mine nici cat stiu eu despre ciocolata amaruie- care nu imi place!!!:))
Dragii mei, daca am nevoie de ajutor CER!!!! credeti-ma!!!!
insa nu oricui!
imi sunt de ajuns prietenii pe care ii am! stiti care e ironia????
:)) ca Ei niciodata nu imi vor spune CE SA FAC cu viata mea, ci doar imi vor sustine alegerile sau le vor
"deconspira" obiectiv, realist si direct!
prietenii adevarati nu iti spun ce sa faci cu viata ta, ci te ajuta sa iti vezi ca-ntr-o oglinda rezolvarile!
asa ca ... eu raman Eu!
asa ciudata cum ma vedeti voi, asa complicata, asa ... in toate felurile in care nu sunt de fapt!
cand eu sunt doar .. O FEMEIE OBISNUITA!
:P

2 comentarii:

  1. NU CONTEAZA CEEA CE AR SPUNE LUMEA DIN JUR , FI DOAR TU , ACUM CEVA TIMP AM POSTAT CV PE BLOG IN LEGATURA CU "tu" DE RELATIA TA CU TINE , CUM AR TREBUI SA FIE.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) merci, Rafael!
    os a citesc ce ai scris!~

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica