pentru palmele mele

miercuri, 13 aprilie 2011

SUNTEM ...



"O femeie LIBERA este exact opusul unei femei USOARE!" (Simone de Bouvoir)

nu scriu pentru barbati - da, chiar asa!-, ci exact pentru femeile care uita de ele pentru "a face casa" cu cate un nemernic care le ia de nevasta doar pentru a avea cine sa il astepte acasa, cine sa-i faca mancare, curat, etc.
Cu cate un nemernic care o trateaza ca pe o papusa gonflabila. Si cam atat!
pentru voi, femei crescute dupa regulile bibliilor scrise pe sant, unde tanti Marioara barfeste fata care si-a pus fusta scurta si pantofi cu toc.
Pentru voi, cele ce ati dus mai departe datina din strabunici: "fata mare sa fii, mama, ca daca nu, te-o bate barbatu` cu nuiaua!"
Voi, cele care traiti dupa reguli facute de "preacucernici parinti", pe care le-ati invatat ca pe cele 10 porunci!
1) SA NU ...
2)SA NU ...
3)SA NU ...
SI asa mai departe!
toate incep cu NU! Caci daca DA, SUNTETI CURVE!
NU aveti voie sa traiti, trebuie sa munciti.
nu aveti voie sa iubiti, trebuie sa stati sa fiti iubite. FIZIC.
nu aveti voie sa cereti, trebuie doar sa dati.
nu aveti voie sa purtati fuste scurte in lume, trebuie doar sa le CROITI pentru altele, alea USOARE.
ca doar ele le imbraca!
Femeia trebuie sa fie sclava; daca nu face mancare, nu creste copii si nu spala si calca dupa barbat e mare curva! se uita dupa barbati!
se aranjeaza pentru a atrage in patul ei cat mai multi!
pentru voi nu exista DOAMNA IN SOCIETATE, GOSPODINA SI CURVA IN PAT, exista doar GOSPODINA.
si va mai mirati apoi de ce nu sunteti respectate, de ce barbatii ies cu altele de mana in restaurante, de ce stati singure noptile, pt ca ei sunt "cu treaba"!
va mirati de ce sunteti inselate, de ce ei intorc privirea dupa alta pe strada!!!
le priviti pe celelalte cu scarba, le numiti "zdrente", fara sa va dati seama ca au ajuns asa pentru ca le place ca voi sa stati acasa si sa le carpiti cu slabiciunile voastre petice iubitilor vostri.
le injurati pentru ca nu sunteti in stare sa vedeti ca fiecare cuvant folsit pentru ele este de fapt o frustrare in plus a voastra ca nu sunteti ca ele!
LIBERE!
Daca mergem pe strada cu fustite scurte este pentru ca avem incredere in noi, nu pentru ca vrem sa atragem barbatii vostri!
daca ne aranjam la salon este pentru ca ne respectam, nu pentru ca vrem sa vi-l suflam voua pe Fat Frumos!
daca mergem in restaurante este pentru ca NE PERMITEM. si NE PERMITEM pentru ca muncim, alegem sa alergam de dimineata pana seara pentru a fi independente, nu stam ca voi, la cratita, sa depindem de banii lui.
daca un barbat ne deschide portiera masinii este pentru ca ne respecvta, nu pentru ca ne deschide drumul spre RAIUL DIN PAT!
si chiar daca ar fi asa, noi macar ajungem ACOLO, cata vreme voi nu faceti altceva decat sa ii lasati pe EI sa ajunga, prin altele. tot d-astea, USOARE!
AVETI UN SINGUR BARBAT O viata intreaga pentru ca ati fost invatate ca femeia nu trebuie sa schimbe partenerii, trebuie sa accepte sa fie lovita, jignita, arsa si la propriu si la figurat, lovita. Pentru ca e femeie si mama de copii.
nu acceptati ca o femeie are dreptul sa isi aleaga barbatul care o implineste pe toate planurile; pentru voi exista doar sclavia, nu si LIBERTATEA, RECIPROCITATEA.
pentru VOI "a face dragoste" este sinonim cu "A PRIMI CAT IMI DA EL", pentru NOI inseamna "a cere si a da atat cat ne implineste".
pentru voi conteaza numarul barbatilor care au trecut prin patul femeilor, nu numarul barbatilor pe care o femeie i-a acceptat in viata sa. Voi intelegeti totul ca si CANTITATE, dati CALITATEA pe varza, cartofi, mopuri, cratite si alte lucurui de gospodina!
nu intelegeti ca femeia are dreptul sa TRAIASCA, sa SIMTA, sa IUBEASCA, sa ATINGA!
credeti ca astea sunt doar pentru alea USOARE, care se vand.
nu intelegeti ca o femeie care STIE CE VREA nu este o curva, ci o FEMEIE si atat.
o femeie nu inseamna o masina de spalat cumulata cu una de facut copii. Prajituri, paine si marmelada.
femeia este ceea ce a creat dzeu pentru a "SE INMULTI, A UMPLE PAMANTUL SI A-L STAPANI", daca tot vreti sa va citez din Biblie. Dar nu accea de pe sant, ci cea reala.
voi o credeti curva pe cea care renunta la un barbat care o trateaza asa cum sunteti VOI TRATATE, adica vine acasa, i-o trage si atat - scuzati va rog, exprimarea, dar exact asa este!!!!
o femeie pe care voi o numiti ASA vrea sa fie respectata, sa fie tratata ca FEMEIE, nu ca papusa gonflabila, ca una pe care o platesti pentru prestare servicii.
Voi va lasati "violate" de multe ori, fara a spune ce va place, cum, de ce. Doar pentru ca e barbatul vostru. Si ceea ce nu intelgeti este ca VOI sunteti cele tratate ca niste curve, FEMEILE adevarate nuu accepta sa isi bage vreunul ceva in ele si atat!:)
voi nu stiti sa faceti diferenta intre 2 tipuri de femei (cu voi ar fi 3, dar parca nu suna bine sa va numesc FEMEI!): cele care se VAND si cele care TRAIESC!
voi ganditi ca important este sa te iubeasca un barbat, sa iti faca toate poftele si atat, sexual nu mai ai nevoie de prea mult. Ca asa sunteti mai respectate. Gresit! de 3 ori gresit!!!
de ce sa accepti jumatati de masura, cand ai putea avea tot?
va veti trezi la 40 de ani cu riduri si regrete ca nu ati trait implinirea adevarata; ati sadit un pom, ati construit o casa si ati facut un copil. Gata- va spuneti, v-ati implinit rostul pe pamant.
pacat de voi! pacat de cele care accepta jumatatea - poate doar sfertul- pentru a fi "in randul lumii", cu un sot de ochii lumii, cu o casnicie de 40 de ani in care a cersit, nu CERUT, si cu 30 de kg in plus.
dar chipurile, cu bucuria ca a implinit voia Domnului, ACeea de a fi femeie de casa.
AMIN!!!
credeti-ma, un barbat nu se poate simti BARBAT langa mama lui! IAR voi sunteti mame, nu FEMEILE LOR!
caci o femeie nu doar FACE. ci I SE si FACE!
E DIFERENTA!
IZBITOR DE MARE!
Cam asa ... din pacate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica