pentru palmele mele

duminică, 10 aprilie 2011

"TU ESTI VINOVAT!"



Iubim. Suferim.
Noi, femeile.
Facem pe victimele, si culmea, chiar credem cu tot sufletul ca suntem nedreptatite. Atunci cand nu iese totul asa cum vrem noi. Atunci cand barbatul iubit nu ne impaartaseste sentimentele. sau nu e inca pregatit pentru o relatie.
acuzam urland ca de fapt nu ne vrea, ca de fapt nu are curaj sa spuna in fata "vreau altceva!", cand de fapt nu stim nimic din ceea ce simte el, din ceea ce traieste in adancul acelui suflet care chipurile, e nemilos.
doar pentru ca e barbat, si barbatii sunt niste porci!
Normal! Caci noi nu stim sa acceptam NU-urile, dar ei trebuie sa stie sa le accepte si sa le si faca sa doara cat mai putin pentru a nu ne rani pe noi, acuzandu-ne ca nu avem curaj, tupeu, etc!
Nu credem in vorbele celui ce spune "te vreau, dar mi-e teama". Pentru ca cica nu exista asa ceva. Hai, nu zau?
nu stim nimic despre trecutul lui, sau daca stim, nu suntem sufletul lui sa stim cat doare experienta lui trecuta, si totusi ne permitem sa judecam aparenta: "NU MA VREI!DE FAPT!"
Ne credem destepte ca nu ne-a prostit "nesimtitul", ca nu i-a iesit de data asta, ne laudam in fata oglinzii ca suntem foarte stapane pe noi si foarte puternice atunci cand am reusit, chipurile, sa ii aplicam brusc "lovitura de gratie" : " Nu ma mai cauta, eu nu sunt una pe care sa o cauti cand ai tu chef!"
hai nu zau?! din nou!
nu avem rabdare cu ei, cerem doar sa aiba ei rabdare cu noi, si apoi stim doar sa ne cerem drepturile: " RESPECTA-MA!"
NU vedem respect in sinceritatea celui ce ne spune: "nu vreau sa te ranesc!" (si stie el de ce o spune!), ci nesimtire. "nU PUTEA SA SPUNA SINCER CA NU MA VREA? CE E CU SCUZELE ASTEA DE 2 BANI?"
da, intr-adevar! destepte suntem!!!! meritam premiul nobel facut din rahat!@
nu ii punem LUI intrebari, ci ni le punem noua insene, si raspundem in locul lor, cam ce ne ajuta pe moment sa ne gadile orgoliul prostesc!" wow ce tare sunt, m-am prins de vroia doar sa ..."
da, ne transformam in MAMA OMIDA pentrui cateva minute si alegem sa ii ghicim gandurile. Sentimentele.
"AI VRUT SA FIU INCA UNA PENTRU TINE!" sau "AM FOST INCA UNA!" Si degeaba incearca el sa iti explice ca esti femeia pe care .... , caci tu nu stii decat un lucru : esti desteapta si te0ai prins!
wow, cat de desteapta esti, chiar asa!
iti spune ca te vrea, dar tu nu poti crede niste vorbe si atat!
vrei dovezi, dar tu nu faci nimic! spui acelasi lucru: "TE VREAU!", DAR tu nu faci nimic sa ii arati ca nu sunt numai vorbe!
dar tu esti femeie, cum sa faci tu un pas? trebuie sa faca doar el tot!
caci el trebuie sa fie stapan pe sine, sa iti dovedeasca tot, sa fie puternic si nicidecum egoist!
el trebuie sa aiba curajul sa incerce orice, chiar si o relatie cu tine, femeia pe care o respecta si cariea nu vrea sa ii faca rau! chiar acum, cand nu este pregatit, cand are o perioada aiurea la serviciu, cand are probleme cu un prieten de o viata, cand s-a despartit de exa pe care a iunit-o dumnezeieste!
nu, la el nu trebuie sa existe nimic care sa ne faca pe noi sa ne simtim nedorite!
nu ca asa am fi, ci pentru ca asa NI SE PARE.
si nimic altceva nu mai conteaza!
si apoi ne batem cu pumnul in piept ca noi nu suntem egoiste ca noi iubim, ca noi asteptam dupa ei, ca noi suntem folosite!
da, intr-adevar, nemernicilor, cum va permiteti sa fiti sinceri cu noi si sa ne respectati?????????
cerem rabdare. Noi nu acceptam ca dupa o relatie care ne-a lasat cu inima scrum sa incepem alta cu cineva pe care il respectam, pentru ca nu suntem suficient de stapane pe noi, suntem vulnerabile si fara echilibru. Si atunci noi avem voie sa spunem "AI RABDARE, MAI INTAI SA NE CUNOASTEM MAI BINE, APOI VEDEM CE VA FI!", dar noi nu suntem capabile sa acceptam aceleasi cuvinte din partea unui barbat!
pentru ca noi suntem FEMEI. si noi vrem totul AICI si ACUM!
intr0adevar, cum va permiteti sa nu fiti chelnerii nostri in retaurantul orgoliilor?
nemernicilor!
noi nu suntem vinovate ca am iesit la un suc de 5 ori cu un tip de la care nu vrem nimic, dar ei sunt vinovati daca ies la un suc cu o ea de la care nu vor nimic; ei s-au folosit de ea, noi nu ne-am folosit de el!
asa e, sa stiti!
ca doar suntem destepte! al dracului!
eu nu ma pot urca in tren sa merg sa-l vad pe el, asa, pe nepusa masa, dar el trebuie sa faca acest gest pentru a ma cuceri pe mine, PT CA EU SUNT FEMEIE!
nu-i asa?!
tu nu poti sa il privesti in ochi si sa -i spui"AM RABDARE!", el insa trebuie neaparat sa faca asta cu tine!
noi nu trebuie sa intelegem daca ei ne spun "NU!" cand vrem sa facem dragoste, ei insa trebuie sa astepte pana avem noi starea necesara!
noi nu avem voie sa ii coplesim cu iubire, cu gesturi care sa le miste inimile, ei insa trebuie sa faca mereu cate ceva frumos sa ramana la fel focul!
tu nu mergi la el sa-l strangi in brate cand ti-a povestit ca sufera dupa despartirea de exa, si sa astepti cuminte ca el sa-si revina si abia dupa sa vorbiti despre voi. El insa trebuie sa astepte cu flori la usa si s aiti stearga tie lacrimile!!!
tu nu ai rabdare sa iesi cu el de mai multe ori sa vezi daca v-ati potrivi, el insa trebuie sa te scoata in oras de cel puitn 10 ori ca sa te convingi ca nu vrea doar o noapte cu tine!
tu nu mergi sa-l scoti din casa fara motiv, el insa trebuie sa faca gestul acesta pentru tine, pentru ca el nu are voie sa aiba orgoliu!!!!
"DACA MA VREA, MA CAUTA!" e valabil doar in cazul nostru, nu si al lor!
ei trebuie sa ghiceasca gandurile si sentimentele noastre, noi insa deja LE STIM pe ale lor, caci citim in suflete!
mda!
cam asa suntem Noi!
SI UITE ASA PIERDEM! si judecam, si ne dam rotunde!
si de asta nu suntem fericite! pentru ca noi vrem totul sau nimic, ei trebuie sa se multumeasca cu putinul!
pacat!

"

6 comentarii:

  1. Nebunooooooooooooooooo!!! Mancati-as inspiratia ta... cu proxima ocazie, beau o bere in cinstea ta! M-ai scutit de un efort, sa mai concep eu un astfel de post! Amin pt ca existi :))
    Asta chiar ca e tare... reclama la mine pe fb... app, esti pe h`aia ta =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect adevarat ce spui Monica, perfect adevarat. Cunosc pe cineva care se potriveste perfect cu tot ceea ce ai scris. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adi, manca-mi-as orgoliul meu prostesc, sa se duca pe apa wc-ului:)) (sa fiu sigura ca nu are ce manca cu pumnul ala care ma va avea!!:)) )!!! ca mult a trebuit sa sufar ca sa ajung sa-mi recunosc asta!
    sa-mi dea DZEU sanatate:)), si putere sa tin traininguri cu femeile pe tema asta:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Danutza, nu stiu cine esti, dar multumesc nu pt ca m-ai felicitat, ci pt ca recunosti ca e real ce am scris:P
    fa ceva ca pers pe care o cunosti - banuiesc ca este vb de tine:)) sa bage la capsor si sa inceteze sa mai gandeasca asa. si poti incepe cu a spune IMI PARE RAU! LUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos te caracterizeaza ? ps. si noi suferim cateodata , poate mai mult ca femeile

    RăspundețiȘtergere
  6. Rafael, candva am fost exact asa cum am descris:). nu as vorbi daca nu as sti cum este!!!
    si n-ai idee cat am pierdut...:)
    te pup, unde mai esti?

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica