pentru palmele mele

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

barbatul de langa tine!

din nou probabil femeile imi vor reprosa ca iara ma gandesc doar la barbati si pe ele le blamez si le jignesc! imi pare rau , probabil "femeie de langa tine" este un titlu care nu ar trebui sa fie scris de mine! poate il voi ruga pe Cristi sa o faca :) , si veti citi pe blogul lui "povestea".
dar ma gandeam asa ... intr-o clipa de nebunie a mea ... de ce femeile aleg uneori un altul , desi il au pe al lor langa ele?!
de ce pretuiesti mai mult zambetul celui de pe strada decat al barbatului care iti zambeste in fiecare dimineata? dece iti doresti mai tare sarutul celui necunoscut decat pe cel al celui ce te saruta in fiecare zi cu aceeasi blandete nemarginita?
de ce iti plac mai mult blugii celui de pe partea cealalta decat ai celui caruia i-i aranjezi singura in dulap in fiecare zi?
de ce te atrage mai mult tricoul celui ce merge la brat cu acea "blonda buna" , decat al celui care a incetat poate sa iti mai ceara sa i-l calci?
de ce vrei sa saruti buzele barbatului din coltul strazii, cand acasa te asteapta cel care le-a sarutat pe ale tale chiar si cand aveau un gust usor sarat?
de ce adori parfumul tipului de la fast-food, cand al barbatului de langa tine ti-a amortit orgoliul candva?
de ce vrei imbratisarea amantului perfect, cand ai langa tine ceea ce e departe de perfectiune tocmai pentru ca sfideaza legile ei???
de ce vrei sa te cuibaresti in bratele celui din spatele tau , cand in fata ta sta barbatul care ti-a imbratisat durerile in noptile triste ale vietii tale?
de ce iti doresti pasiuni fulgeratoare cand ai putea avea unele ce iti fulgera fiinta?
de ce vrei ce nu ai , cand ce ai este ce ai vrut candva sa ai???
mai ganditi-va putin! :)

Un comentariu:

  1. ...completez cu ce fiecare fata,femeie,baiat,barbat indragostit/a a simtit acestea :de ce sa cauti atat de departe cand ai atat de aproape??!!??

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica