pentru palmele mele

miercuri, 10 februarie 2010

Ai grija!

scriu acest post dupa o lunga si apriga lupta cu mine insami dusa pentru a decide daca merita sa continuu o relatie care nu se hraneste decat prin cuvinte scrise, vorbe spuse la telefon si indiferente care dor ... sau care ma lasa rece pana la inghetare :)
urmata de lungul sir al discutiilor despre CUM ESTE EL IN REALITATE : un afemeiat, un profitor, un tip care tot ce vrea este sa mai adauge pe lista lui de cuceriri inca una, in patul lui inca un miros de parfum diferit de al celorlalte!
si scriu pentru a va arata fata ascunsa a Realitatii de dincolo de Aparente!!!
oricat de bine intentionati ati fi, NICIODATA nu va bagati in relatiile celorlalti! sau in nici un caz spunand celui pe care nu il cunoasteti ca cel de langa el este in fel si chip! Nu faceti decat sa creati confuzii! daca cineva trebuie sa stie parerea voastra este cel care GRESESTE! nu femeii care il astepata acasa cu bratele deschise!
nu aveti de unde sa stiti ce se petrece acasa, cum se comporta el, ce ii spune sau ce vrea de fapt. Daca voua, prietenilor, va spune ca EA este inca una pentru el, nu inseamna ca este real! barbatii, dragelor, din pacate, sunt copii pana pe la vreo 30 de ani :)) , le place sa isi asume victorii necastigate inca!!!! le place sa fie SUS in fata prietenilor si sa isi creeze realitati din vise nefinalizate macar!
daca a spus unuia din baieti ca nu te iubeste, ca nu vrea decat sa mai fii cateva zile, saptamanai , luni langa el, asa , pur si simplul, de plictiseala, nu inseamna neaparat ca este real!
este o prostie sa spui doar pentru aparente, ce-i drept, un asa barbat este un simplu copil de pe "ulita copilariei" =)) , dar nu inseamna ca nu simte nimic pentru tine!
paraseste-l daca simti ca este cazul, dar in nici nu caz nu crede TOT ce ti se spune!!!! aparentele ascund multe nopti nedormite, multe ganduri la tine, multe intrebari fara raspunsuri, multe amintiri fara continuare poate! si el este om , si el poate ca se gandeste la tine la fel cum te gandesti tu la el, dar pentru ca este barbat si are orgolii de copil, spune lucruri care mai tarziu il vor costa relatia aceea destramata!
va intelege, - tarziu , ce-i drept , ca ai fost sincera, ca l-ai vrut doar pe el, dar prea tarziu! dar nu vorbesc acum de ei, ci de noi!
femeile "au gura sparta si creierul mic" - cam asa ne caracterizeaza ei!!! eh , nu ca nu ar fi reala o mica parte din ce spun ei , dar credeti-ma, ei nu vorbesc toate cate vorbim noi! si ei vorbesc despre femei, dar intr-un cu totul alt mod decat vorbim noi despre barbati!:P
daca noua ne este simplu sa spunem IL IUBESC pentru ei este un cosmar sa isi imagineze ca cineva din tovarasii lui ar putea sa isi dea seama intr-o zi ca ne iubeste! o prostie, da, din nou, dar astia sunt ei! sau UNII din ei!
deci dragelor, incercati sa vorbiti cu EL, nu cu ea, in cazul in care o insala, EL este vinovat, nu ea, si nu stiti motivul pentru care o face! daca ii veti spune ei puteti distruge 2 suflete, daca ii spuneti lui poate veti castiga inca unul: pe al lui!!! daca stiti cum sa "luati" un barbat puteti avea marea surpriza de a constata ca nu este chiar asa de afemeiat, de nmemernic si de dobitoc precum parea!!! de ce? pentru ca in fata unei femei barbatii mereu se descarca mai mult! se deschid pentru ca de fapt isi deschid sertarasul in care isi ascund bine FEMEIA din ei!
nu va inchipuiti ca barbatii nu au sentimente si ca nu sunt capabili sa iubeasca si sa spuna! tot ce au nevoie este de un impuls din afara, care sa le dea increderea in ei, in faptul ca DACA SPUI nu este o tragedie, ci poti castiga mult mai mult decat daca ai pierde spunandu-le baietilor ca o iubesti!!!
dragelor, barbatii au nevoie de SIGURANTA! daca sunt parasiti sunt loviti in orgoliu, au senzatia - pe care o ascund ce-i drept, destul de bine sub masca indiferentei- ca ceva este in neregula cu ei si tot ce vor este sa-i dovedeasca Ei ca sunt barbati , ca nu plang dupa ea, ca nu o regreta. si se comporta copilareste : vorbesc nepasator, sunt indiferenti, spun cuvinte reci si "cazute din cer" , fara sa isi dea seama ca o femeie desteapta vede lucrurile dincolo de aparente!
daca ii veti spune EI cum este EL in realitate - dar de fapt , credeti-ma, ii spuneti cum IL VEDETI VOI, nicidecum cum este , pentru ca el va sti mereu sa se ascunda in fata celor de la care si-ar putea lua multe zile de caterinca pentru faptul ca s-a indragostit:))) - veti putea sfarsi prin a cadea vinovata de o posibila despartire!!! daca ii veti spune lui in fata, simplu si la obiect : ESTI UN BOU! :)) Aveti mai multe sanse sa fiti fericite ca ati facut un bine! poate el va deschide ochii mari si va intelege ce fel de femeie are langa el si poate isi va da seama ca femeia aceea nu este de pierdut sau de lasat .. in "stand by" =)) e posibil sa o ia altul!!!:))
iar daca nu ii va deschide este un NIMENI! un om care in loc sa culeaga merele din varful pomului, le aduna pe cele de pe jos! adica femeile acelea pe care le poate avea oricine! pustoaicele care au senzatia ca rujul, sanii dezveliti mai mult de jumatate si tocurile de 30 cm pe care le afisaja fac totul! sau ... cele carora mai degraba le-ai da in mana o surubelnita si o bormasina, decat o floare sau un set de bijuterii, pentru a arata a "bocanc" , a "cizma" sau a "petarda" =))
lasati-i sa isi aleaga ce vor, treaba voastra este sa ii faceti atenti ce au langa ei, nu sa le spuneti femeilor de langa ei ca au niste dobitoci care nu le merita!
daca luam in calcul realitatea de dincolo de o simpla relatie , si mergem intr-o familie, lucrurile se complica!!!! cum sa ii spui unei femei maritate ca sotul o insala? daca mai are si copii? ati fi in stare sa distrugeti un camin? este ea vinovata pentru ce face el? da, sunteti bine intentionate si vreti sa ii faceti ei un bine, dar de fapt distrugeti tot. chiar si pe copiii care chiar nu au nici i vina ca tata fuge de langa mama dintr-o dorinta de a fi cu alta care pe ei nu-i inghijeste, nu le da ssa manance, nu ii schimba si nu le spune "noapte buna!"
BARBATII sunt magari?! nu, nicidecum! sunt mult prea IMATURI pentru a intelege ca a IUBI este uman, ca A DORI este firesc, ca DRAGOSTEA este apreciata inaintea sexului, ca in viata ai nevoie de O FEMEIE, nu de o masina de facut sex, de papusi gonflabile sau de bibelouri de portelan de tinut in vitrine!!!!
iar o FEMEIE adevarata nu se ascunde dupa masti, nu se maimutareste si nu este cea care da viata papuselelor de la teatru, cand s-a tras cortina!!!
Dragilor, aveti sau nu demnitatea de a spune pe nume sentimentelor pe care le nutriti fata de EA, ramaneti preferatii mei !!! :P
psihologia nu ar mai avea substrat fara voi! m-as plicitisi!!! =))
va pup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica