pentru palmele mele

vineri, 5 februarie 2010

Nu te pune cu FEMEIA!

" sa nu te pui cu o femeie furioasa, mai ales sa mai fie si ranita!" - :)) Cuvintele unui amic spuse acum cateva secunde ... mi-au dat peste cap simturile :)) si nu pot sa nu va impartasesc:)
cand ma infurii tip, arunc cu tot ce gasesc, vorbesc urat sau lovesc! in orice! cam asa imi descarc nervii!:))
incerc sa ma opresc si nu gasesc nici o modalitate! :)) Doamne , e urat de tot ce pot sa fac :)), nu-i asa???
NO WAY! astea sunt gesturi de fetita , nicidecum de femeie matura!!!
"oricat de mult rau imi faci, sunt suficient de puternica incat sa reactionez cu calm, ascultandu-ti simplu jignirile, tipetele, urletele si cuvintele de pustan de 15 ani!" - cam asa ar trebui sa ganditi toate, si chiar daca nervii nu va lasa, sunati un prieten =)) , ajuta al naiba, pe cuvant! fara sa va varsati nervii pe altcineva insa, ci doar vorbind deschis despre ce va supara:)
faceti un dush fierbinte, mergeti la cumparaturi, machiati-va sau stai in cada vreo ora! succes garantat :))
dwe ce sa tipati la el, de ce sa va desfiintati fiinta , cand e atat de matur sa ii spui in fata "ESTI COPIL!", sa il privesti fix in ochi cu acea calmitate enervanta care taie in fasii orgoliile lui?
de ce sa te injosesti fiind ca si el, cand poti foarte usor sa mergi pe jos o jumatate de ora, sa privesti zapada, frunzele cazute, florile inflorite sau iarba sau soarele , in functie de anotimpul trait ?:)
de ce sa te enervezi ca a povestit prietenilor sai tot ce ati facut voi sub asternuturi, :)) ce daca a mintit ca te-a avut cand el nici macar nu a fost in stare sa ajunga la jumatatea drumului, ca deja a clacat?? :)) ce daca le spune mandru de el amicilor ca nu sta cu tine decat pentru a te avea si apoi iti va "da papucii" ???:))
ce daca a avut nesimtirea sa te m inta ca doar tu esti in viata lui, cand de fapt el are cate una prin fiecare oras? nu neaparat reala, ci chiar si imaginara:))?
nu conteaza din ce motive v-a enervat, trebuie doar sa fiti pe propriile picioare! unui barbat i-o poti "coace" in fel si chip, dar pt assta aveti nevoie doar de RABDARE!
nu va impacientati, nimic in viata asta nu raamne neplatit , pe cuvant!:)
tratati cu calmitate fiecare iesire a lui din fire sau fiecare iesire a voastra din fire din vina lui!
respirati andanc si ganditi-va ca razbunarea e arma prostului si ca tot ce trebuie sa faci este sa ii arati ca indiferent de parerea si intentia sa, TU esti acea matura care stie ca pentru a iesi invingator trebuie sa te retragi in plina glorie!
to be continued :))
va pup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica