pentru palmele mele

miercuri, 10 februarie 2010

Ana

nu ii stiu numele intreg, nu am intrebat si nici nu vreau sa stiu!!! nu ma intereseaza detaliile astea fara fond, fara rost!!! un nume adaugat pe un certificat de nastere nu ma face sa cred ca are ceva special sau nespecial!
ea este o fetita care m-a impresionat prin simplitate! prin bunatatea si grija pe care le poarta celor din jur! prin iubirea pe care o are pentru un EL care uneori i face sa planga, care ii spune vorbe pe care eu le-as invineti, le-as rupe si le-as arunca in foc fara sa ma uit in spate, iar pe el l-as strivi intre sinele unui tren plecat demult din gara!!! la figurat, desigur!
Ana este o fetita care vrea bine! oricui! oricum, cu orice pret, dar sa fie bine!
as fiu vrut sa aiba langa ea un om care sa aprecieze fiecare gest al ei,. fiecare imbratisare si fiecare mangaiere pe care ea le ofera, un om care sa stie sa spuna TE IUBESC atunci cand o simte, nu atunci cand trebuie sa ajunga sub asternuturi!!! as fi vrut pentru ea un om sensibil, care sa stie sa ii aduca o floricica atunci cand ea se asteapta mai putin, sa o priveasca in ochi cand toate luminile s-au stins si in loc de eternul "te vreua1" sa spuna simplu "TE IUBESC!pentru ceea ce esti , nu pentru ce ai sub cupele sutienului, sub slipul cumparat de la JOlidON!"
E GREU sa vezi o fetita ca ea lacrimand, e cu atat mai greu sa ii vezi lacrimile care ii taie obrajii, sa te uiti la ea si sa nu fii in stare sa ii spui mai mult decat "nu meriti asta!" , pentru ca toate impresiile tale despre barbatii buni si dragi tie se fac praf intr-o secunda in care ochii EI plang pentru un altul!!!
ma doare sa vad ochi de femeie plini de roua, picioare care numai au putere sa mearga, maini ce numai pot strange ... de atata durere ce porneste din suflet, merge spre trup si ajunge la EL! dar pentru ca nu vede realitatea, nu observa!
mi-e mila de barbatii care au si nu stiu sa pretuiasca, in aceeasi masura in care mi-e mila de cei care stiu sa pretuiasca dar DUMNEZEU le ia! prin moarte!
cand ai , crezi ca totul ti se cuvine, ca tot ce ai este al tau si nimeni nu are dreptul sa ti-l ia! dar nu te gandesti niciodata ca poate nu l-ai castigat prin lupta, ci gratis!
poate de asta nici nu o pretuiesti! pentru a ti-a fost usor sa o ai! poate pentru asta nu iti pasa de lacrima ei! pentru ca a avut-o de la inceput! si ai fost obisnuit sa o tot vezi! incat acum ai devenit imun!
pacat!
Ana este simpla ... cu micile sale obsesii de a ascunde imperfectiunile tenului, ale corpului sau ale hainelor! :) asa e ea, zapacita!!! :)
nu conteaza cate puncte negre ai pe obraz, iubito, cate strasuri ti-au cazut de la inelul tau preferat, cate straturi de lac ti-ai pus pe unghii! altele au perfectiunea asta, dar un suflet si o gandire care eclipseaza simplitatea ta!
Ana iubeste! oricine o vede si-ar putea da seama de asta de la 3 km! pentreu ca o femeie indragostita calca altfel, vorbeste altfel si plange altfel! iar o femeie care iubeste o face de mii de ori mai ALTFEL!
pacat ca barbatii nu observa aceste mici detalii care i-ar face fericiti!
sau nu multi o fac! sa nu generalizam!
am eu o vorba "maine nu ii este promis nimanui!" ... nici nu va ganditi ca poate maine nu veti mai putea sa spuneti femeii pe care o iubiti ce simtiti! poate ca altul a reusit sa-i dea ce voi ati neglijat, ea s-a dezbracat de hainele suferintei traite langa tine si a fugit in ale altuia, care a stiut sa-i dea ce tie ti-a fost greu, nu ai avut sau nu ti-a pasat ca nu8-o oferi!
NICI O FEMEIE NU RAMANE LA INFINIT LANGA UN BARBAT RECE!!! sau nici o femeie ADEVARATA mai bine spus!
nu pot sta langa un EL care tot ce poate este sa se uite la TV in timp ce eu vreau sa vorbesc desppre NOI, nu pot sta langa un EL care ma apreciaza doar in clipele in care are chef sa faca sex sau care imi spune ca sunt frumoasa doar cand m-am aranjat sa plec la o petrecere!
nu AM NEVOIE de cuvinte, am nevoie de dovezi! iar alea sunt cel mai greu de oferit de la barbatii imaturi!!!!
Ana ... ramai la fel, nimic din tine nu trebuie schimbat! in ceea ce priveste sentimentele tale!
ai insa MULT de lucrat la imaginea ta de sine! nimeni pe lumeA ASTA nu merita mai mult decat tine insati!!!! fa mereu ce simti, si spune mereu ce vrei! daca nu ti se ofera, cauta in alta parte!
oferte sunt mult, ai insa grija in ce magazine intri!
stii? degeaba i-as spune LUI toate cate am observat la tine, ar ramane simple vorbe! spuse de UNA care se da mare :)) sau stiu eu ce tampenii le trec prin cap barbatilor carora altii incearca sa le deschida ochii? asa ca incerc sa te sustin pe tine! fii tu insati!!!
si atat!
te pup:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica