pentru palmele mele

miercuri, 24 februarie 2010

OFICIAL IMI MERGE BINE!!!:)

Asta pentru a nu mai fi nevoie sa repet tuturor in fiecare zi aceleasi cuvinte!:) da, sunt bine!de ce trebuie sa ne intrebam mereu unii pe altii acel banal " ce mai faci?" cand stim foarte bine ca raspunsul va fi din start "BINE!"?
sunt bine, pai as putea sa fiu altfel? :)) sunt bine, pai as avea voie sa fiu rau, sau REA?:) nu-nu, nu imi da voie "tribunalul meu interior":))
sunt bine, pentru ca am contract cu firma care il produce:) si am devenit parte integranta!
sunt bine, pentru ca am invatat sa fiu predicat nominal in ziua in care m-am nascut:); stiti voi formula gramaticala :) "predicat nominal, alcatuit din verbul copulativ "a fi" si numele predicativ exprimat prin adjectivul, substantivul. etc":))
sunt bine, pentru ca m-am inscris pe lista doctorului INAINTE:) si m-am regasit pe cea de asteptare pentru un transplant de putere:)
sunt bine, pentru ca mi-am injectat in buze substanta d-aia ciudata folosita de dive pentru a si le mari:)) dar cu alt scop :acela de a spune cat mai puternic cu putinta cuvantul acesta magic "BINE!":))
SUNT BINE, pentru ca inca nu am cautat in dictionar explicatia pentru RAU si cred cu tarie ca atata timp cat nu stii exact ce inseamna ceva sa nu il folosesti in vocabular:) al vietii sau al cui vrei tu:))
sunt bine pentru ca nu am voie sa fiu altfel, pentru ca nimic nu poate fi mai rau in lume decat sa nu te simti asa cum ai vrea sa fii:)
vorba aceea: esti ceea ce gandesti!:)
sunt bine, pentru ca stiu sa accept ideea de DOR si de ODATA, de AZI si de MAINE!
DECI? OFICIAL IMI MERGE BINE, neoficial nu exista!:))
va pup!

2 comentarii:

  1. Hai ca m-ai dat pe spate... super duduie, asa ceva mai rar! Cum sa nu-ti creasca aripile dupa ce citesti asa ceva? Daca ma uitam mai atent, imi reveneam si eu mai rpd... si poate nu mai postam si eu ceva asemanator! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) poate ce scriu este pt ca Tu si Mosu m-ati invatat candva sa trec peste TOATE!CU FRUNTEA SUS!:)
    fiti mandri de mine!:))

    RăspundețiȘtergere

dreptul la replica