pentru palmele mele

miercuri, 10 iunie 2009

Femeia - eterna povara!


Sunt olteanca!
si da, sunt mandra sa o spun! asa de mandra cum nu sunt decat de vreo 2-3 lucruri in viata asta!
am inceput astfel sa intelegeti cam de unde vine titlul ... :)
"Oltenia, eterna Terranova!":P
nu , nu este plagiat , nici inspiratie, ci un fel de "prefata" pentru Femeile care nu prea au treaba cu muzica "taraneasca" si pentru Barbatii care nu asculta decat "Mafia" (fara insa sa inteleaga o iota din ce se spune acolo!)
in fine, sa trecem peste , era un simplu "cuvant inainte" - pe care de obicei nu il citeste nimeni la nici o carte :)
daca nu prea s-a inteles exact ce am vrut sa spun in "introducerea" asta "aberanta" :) - aveti grija, ma adresez in special femeilor, de asta folosesc verbul "a introduce" :), explic imediat:
Oltencele , pe langa fiebinteala lor - asa se spune, deh - , sunt si cam "ale dracului" ( imi fie cu iertare, nu vreau sa jignesc pe nimeni , am dat doar "copy-paste " gandurilor celor ce nu prea au curajul sa o recunoasca)
si atunci este normal sa fiu mai "dura" in cele ce urmeaza ...
voi incepe prin a da o explicatie "masculilor feroce ai lumii" referitor la " De ce trebuie sa puneti mereu atatea intrebari ?" :
Pentru ca noi nu avem ce sa introducem intre paranteze (singure) - in afara cazurilor in care facem o scurta vizita la sexshop-uri pentru a ne achizitiona un vibrator - (nu-mi dati celebra replica "degetul" , avem noi 10 , dar nu fac cat "o drepta la timpul ei" in cazul vostru!) atunci cand vrem sa compunem un exercitiu complicat de algebra.
Si atunci ne raman cuvintele!
Si iata primul motiv pentru care am ales "eterna povara"!!!
Suntem poveri pentru ca -destepte sau proaste- , mereu avem cate ceva de comentat! ssssshhhht, nu inseamna ca am citit vreodata Eminescu sau ca am luat vreun premiu la literatura , comentand texte! Nu, nici vorba, comentam pentru a va da de gandit - in cazul in care stiti sa fiti atenti la alte detalii decat sani si fundulete - asupra verbului "A COMENTA" (CO + MENTA; MENTA E ca spirtul, "CO "va leaga de noi:), deci in traducere "Cu menta")
asa , in fine ... suntem poveri
-si pentru ca trebuie sa probam o garderoba de haine pana sa ne decidem ... uf, nu sa cumparam ceva , ci sa mergem in alt magazin sa mai cautam "ceva asemanator".
- si pentru ca stam in fata oglinzii mai mult decat dureaza la voi o partida de sex fierbinte cu Angelina Jolie (cu tot cu preludiu , postludiu si inludiu) - era o forma a testului Poligraf - varianta "In dormitor":))
- si pentru ca facem dus doar "dupa" , de obicei stam in baie cam cat stati voi la calculator (nu , nu , stim ca nu pentru a vraji vreo alta, e prea greu pentru o femeie sa stea de vorba cu 2 monitoare in acelasi timp):))
- si pentru ca vrem sa ne plimbam prin Cismigiu cand ploua afara, cand voi stiti prea bine ca pe o vreme ca asta numai bine de facut copii este! (pardon , de conceput, e cel mai simplu!!!)
- si pentru ca ne enervam din fleacuri de genul " nu ti-ai strans sosetele, nu ti-ai spalat farfuria, nu ai facut curat in bucatarie -OBSERVATI NEGATIVUL! toate de pana acum incep cu
"NU"- ; "Ai uitat sa iti speli camasa patata de ruj la birou!" -ups, am dat-o in bara?!
-si pentru ca va sunam dupa o noapte de juraminte sa va intrebam cand ne vedem , si va stricam "jmecheria" cu iubita de care spuneati ca v-ati despartit !
- si pentru ca ne imbracam in haine prea stramte exact cand vrem sa va "punem pe jar" si atunci aflati pentru prima data numele tuturor sfintilor , cand nu reusiti sa le dati jos mai repede si trebuie sa le rupeti - iar daca nu aveti suficiente ore la sala practicate nu prea va iese "schema"
- pentru ca gasimdiferente eminesciene intre "a face sex" si " a face dragoste" , dar incurcam numele celor carora trebuie sa le spunem
- pentru ca , desi ne platiti silicoanele de 5000 de euro, tot mai gasim imperfectiuni suficiente incat sa va mai subtiem buzunarelele - ce ironic suna, de obicei cei "solizi" sunt cautati pentru subtiere, dar ia spuneti-mi , nu este mai simpla varianta asta , decat sa dati bati prin sali de fitness? sau prin diete nenorocite? - propun un nou "produs" pentru TELESHOPING : femeia !
- pentru ca recunoastem ca SUNTEM POVERI exact atunci cand voi vreti sa ne-o reprosati , spre a gasi un motiv de cearta, pentru a ne face sa uitam ca v-am gasit pete de ruj pe boxeri (ups!!!)
-si mai ales pentru ca "PENTRU" este cuvantul (nu prea stiu ce functie sintactica si ce valoare gramaticala are "pentru" aici!) care desemneaza ... - ah , incep prea academic, ma scuzati !
in fine, PENTRU are valoare neutra :)
de ce?
pentru ca :))
"femeia este PENTRU ....."
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
M-AM OPRIT LA 7 PENTRU ca este cifra fatidica!
voi puteti completa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica