pentru palmele mele

joi, 11 iunie 2009

Gabriel Epuran

A fost visul copilariei unei fetite care nu a stiut - cred- niciodata sa se joace cu papusile, sa se catere in copaci sau sa se laude ca are de la Mos Craciun truse de machiaj!
A fost copilul care si-a platit masinutele prin zambete si multumiri aduse celor ce au avut incredere in puterea lui de copil!
A fost adolescentul Rebel care si-a invatat lectia de viata de la Timp , care nu a copiat la Teza niciunei materii Umane sau Reale ( concret, care nu s-a mintit niciodata singur!).
A fost "Picatura de Roua de pe petalele tuturor trandafirilor" , primul cuvant din poezia Vointei mele si ultima litera din timpul prezent al verbului " a plange". (G)
Este unul din pilotii ingerilor, acolo sus si "soferul propriei vieti" , aici , pe pamant!
Este picatura care umple paharul Sperantei si Vantul care racoreste trupurile Secundelor, pentru a le "fenta" trecerea!
Este Omul de la care am invatat ca Dzeu "iti da, dar nu iti baga si in sac"! , ca "trebuie sa fii si putin egoist " sa poti razbate!
Este Omul care nu iti multumeste prin vorbe, omul pentru care vorbele nu iti spun ceea ce simte!
Este prietenul care stie sa taca atunci cand cuvintele se cearta intre ele, prietenul care este mereu Acolo pentru tine fara a-ti repeta asta in fiecare zi! sau in fiecare saptamana, sau in fiecare luna! Prietenul pentru care Timpul nu isi schimba niciodata religia : ramane ATEU!
Este omul de la care am invatat ca exista suflete pereche care nu isi gasesc implinirea facand sex!
Atat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dreptul la replica